|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Martylda maniak

|
Posted: Tue 15 May 2012, 22:10 Post subject: |
|
|
Bardzo fajne miejsce!! Nic tylko wesele po góralsku trzeba zrobić  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
katterina kandydat

|
Posted: Tue 15 May 2012, 23:15 Post subject: |
|
|
| Potrzebuje pomocy pomagam przyjaciółce znaleźć sale weselną na 250 os w Warszawie czy możecie mi coś polecić? Swoje wesele miałam rok temu niestety tamta sala nie pomieści 250 os. Będę wdzięczna za wskazówki |
|
| Back to top |
|
 |
Pralinka guru

|
Posted: Tue 15 May 2012, 23:27 Post subject: |
|
|
W centrum Warszawy hotele lub centra konferencyjne. W obrębie i okolicach Warszawy znajdzie się coś. Cena ok. 300 zł za talerzyk w tych miejscach _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Back to top |
|
 |
katterina kandydat

|
Posted: Wed 16 May 2012, 0:46 Post subject: |
|
|
| Dzieki zastanawiamy sie nad Novotelem na Okęciu tylko niestety sala wymaga dodatkowej dekoracji |
|
| Back to top |
|
 |
Dorothii28 początkujący

|
Posted: Wed 16 May 2012, 12:27 Post subject: |
|
|
Hej dziewczynki! A słyszałyście coś o Zajeździe Bąk w Raszynie?? http://zajazdbak.oit.pl/
Albo http://www.salaweselna.oit.pl/index.html Sala Weselna Agata w Raszynie
My planujemy na przyszły rok i szukamy sali w okolicach Warszawy. Te dwie sale nam się spodobały, ale nie wiem jak się sprawdzają w praktyce Może któraś z Was słyszała coś o tych salach??  |
|
| Back to top |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Posted: Wed 16 May 2012, 17:28 Post subject: |
|
|
Dorothii28, patrząc na galerie, to jestem zdecydowanie za zajazdem Bąk!  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Dorothii28 początkujący

|
Posted: Thu 17 May 2012, 10:26 Post subject: |
|
|
No mi też bardziej podoba się Zajazd Bąk, tylko nigdzie nie mogę znaleźć o nich opinii. Znalazłam jakieś 3 na jednym portalu, ale to równie dobrze mogli sami sobie napisać natomiast o tej Sali Agata znalazłam sporo dobrych opinii. W Zajeździe Bąk nie podobają mi się tylko te srebrne tacki na stolach ;p ale to taki szczegół. W przyszłym tygodniu postaram się podjechać do tych sal i zobaczyć, co oferują  |
|
| Back to top |
|
 |
ola_b maniak

|
Posted: Thu 17 May 2012, 18:33 Post subject: |
|
|
Zajazd Bąk mi się bardziej podoba. Jest tam mniej przepychu a ja lubię minimalizm w takich miejscach. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Joined: 01 Dec 2011 Posts: 12149 Location: Ze Stumilowego lasu :)
|
Posted: Thu 17 May 2012, 21:26 Post subject: |
|
|
Zdecydowanie zajazd Bąk, ta druga sala na pierwszy rzut oka skojarzyła mi się niezbyt dobrze :/ _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Posted: Mon 28 May 2012, 11:05 Post subject: |
|
|
| KathyLaPoz wrote: | Fajnie Ostatnio mam manię na poszukiwanie inspiracji dekoracji sali właśnie. Chyba muszę się wybrać do lokalu, w którym robimy przyjęcie i uważnie się ją sobie obejrzeć. Czuję, że chyba zrobię ozdoby sama
A sala wygląda tak:
 |
Dziewczyny, mam zagwozdkę. Myślałam o dekoracji w kolorze czerwonym (czerwonym czerwonym, ale nie bordo, coś w stylu wstążki w Naszych zaproszeniach
).
Jednak kiedy powiedziałam kosmetyczce podczas próbnego makijażu, że chcę dekoracje i dodatki w czerwieni, to mi odradzała i sugerowała fiolet i odcienie fuksjowe. Teraz sama nie wiem. Sukni własnej jeszcze nie widziałam, bo jest w szyciu. Pierwsza przymiarka na początku lipca. Będzie w tym stylu (tylko, że ja niższa jestem; btw: chyba modelka stoi na stołku ):
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce