Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Nasze sale- Pochwalcie się.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 198, 199, 200  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Miejsce przyjęcia weselnego
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Martylda
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 15 Maj 2012, 22:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo fajne miejsce!! Nic tylko wesele po góralsku trzeba zrobić uśmiech uśmiech uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
katterina
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 15 Maj 2012, 23:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Potrzebuje pomocy pomagam przyjaciółce znaleźć sale weselną na 250 os w Warszawie czy możecie mi coś polecić? Swoje wesele miałam rok temu niestety tamta sala nie pomieści 250 os. Będę wdzięczna za wskazówki
Powrót do góry
Pralinka
guru
guru

PostWysłany: Wto 15 Maj 2012, 23:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W centrum Warszawy hotele lub centra konferencyjne. W obrębie i okolicach Warszawy znajdzie się coś. Cena ok. 300 zł za talerzyk w tych miejscach

Powrót do góry
katterina
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 16 Maj 2012, 0:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzieki zastanawiamy sie nad Novotelem na Okęciu tylko niestety sala wymaga dodatkowej dekoracji
Powrót do góry
Dorothii28
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 16 Maj 2012, 12:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczynki! uśmiech A słyszałyście coś o Zajeździe Bąk w Raszynie?? http://zajazdbak.oit.pl/
Albo http://www.salaweselna.oit.pl/index.html Sala Weselna Agata w Raszynie pytajnik
My planujemy na przyszły rok i szukamy sali w okolicach Warszawy. Te dwie sale nam się spodobały, ale nie wiem jak się sprawdzają w praktyce uśmiech Może któraś z Was słyszała coś o tych salach?? uśmiech
Powrót do góry
Kasztanowa
guru
guru

PostWysłany: Sro 16 Maj 2012, 17:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dorothii28, patrząc na galerie, to jestem zdecydowanie za zajazdem Bąk! uśmiech
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 17 Maj 2012, 10:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No mi też bardziej podoba się Zajazd Bąk, tylko nigdzie nie mogę znaleźć o nich opinii. Znalazłam jakieś 3 na jednym portalu, ale to równie dobrze mogli sami sobie napisać uśmiech natomiast o tej Sali Agata znalazłam sporo dobrych opinii. W Zajeździe Bąk nie podobają mi się tylko te srebrne tacki na stolach ;p ale to taki szczegół. W przyszłym tygodniu postaram się podjechać do tych sal i zobaczyć, co oferują uśmiech
Powrót do góry
ola_b
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 17 Maj 2012, 18:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zajazd Bąk mi się bardziej podoba. Jest tam mniej przepychu a ja lubię minimalizm w takich miejscach.
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 17 Maj 2012, 21:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zdecydowanie zajazd Bąk, ta druga sala na pierwszy rzut oka skojarzyła mi się niezbyt dobrze :/

Powrót do góry
KathyLaPoz
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 28 Maj 2012, 11:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KathyLaPoz napisał:
Fajnie uśmiech Ostatnio mam manię na poszukiwanie inspiracji dekoracji sali właśnie. Chyba muszę się wybrać do lokalu, w którym robimy przyjęcie i uważnie się ją sobie obejrzeć. Czuję, że chyba zrobię ozdoby sama

A sala wygląda tak:

Dziewczyny, mam zagwozdkę. Myślałam o dekoracji w kolorze czerwonym (czerwonym czerwonym, ale nie bordo, coś w stylu wstążki w Naszych zaproszeniach

).

Jednak kiedy powiedziałam kosmetyczce podczas próbnego makijażu, że chcę dekoracje i dodatki w czerwieni, to mi odradzała i sugerowała fiolet i odcienie fuksjowe. Teraz sama nie wiem. Sukni własnej jeszcze nie widziałam, bo jest w szyciu. Pierwsza przymiarka na początku lipca. Będzie w tym stylu (tylko, że ja niższa jestem; btw: chyba modelka stoi na stołku oczko ):

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Miejsce przyjęcia weselnego Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 198, 199, 200  Następny
Strona 123 z 200

Skocz do: