Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Nasze sale- Pochwalcie się.
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 198, 199, 200  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Miejsce przyjęcia weselnego
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Martylda
maniak
maniak

PostPosted: Tue 15 May 2012, 22:10    Post subject: Reply with quote

Bardzo fajne miejsce!! Nic tylko wesele po góralsku trzeba zrobić uśmiech uśmiech uśmiech

Back to top
View user's profile Send private message
katterina
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 15 May 2012, 23:15    Post subject: Reply with quote

Potrzebuje pomocy pomagam przyjaciółce znaleźć sale weselną na 250 os w Warszawie czy możecie mi coś polecić? Swoje wesele miałam rok temu niestety tamta sala nie pomieści 250 os. Będę wdzięczna za wskazówki
Back to top
Pralinka
guru
guru

PostPosted: Tue 15 May 2012, 23:27    Post subject: Reply with quote

W centrum Warszawy hotele lub centra konferencyjne. W obrębie i okolicach Warszawy znajdzie się coś. Cena ok. 300 zł za talerzyk w tych miejscach

Back to top
katterina
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 16 May 2012, 0:46    Post subject: Reply with quote

Dzieki zastanawiamy sie nad Novotelem na Okęciu tylko niestety sala wymaga dodatkowej dekoracji
Back to top
Dorothii28
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 16 May 2012, 12:27    Post subject: Reply with quote

Hej dziewczynki! uśmiech A słyszałyście coś o Zajeździe Bąk w Raszynie?? http://zajazdbak.oit.pl/
Albo http://www.salaweselna.oit.pl/index.html Sala Weselna Agata w Raszynie pytajnik
My planujemy na przyszły rok i szukamy sali w okolicach Warszawy. Te dwie sale nam się spodobały, ale nie wiem jak się sprawdzają w praktyce uśmiech Może któraś z Was słyszała coś o tych salach?? uśmiech
Back to top
Kasztanowa
guru
guru

PostPosted: Wed 16 May 2012, 17:28    Post subject: Reply with quote

Dorothii28, patrząc na galerie, to jestem zdecydowanie za zajazdem Bąk! uśmiech
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 17 May 2012, 10:26    Post subject: Reply with quote

No mi też bardziej podoba się Zajazd Bąk, tylko nigdzie nie mogę znaleźć o nich opinii. Znalazłam jakieś 3 na jednym portalu, ale to równie dobrze mogli sami sobie napisać uśmiech natomiast o tej Sali Agata znalazłam sporo dobrych opinii. W Zajeździe Bąk nie podobają mi się tylko te srebrne tacki na stolach ;p ale to taki szczegół. W przyszłym tygodniu postaram się podjechać do tych sal i zobaczyć, co oferują uśmiech
Back to top
ola_b
maniak
maniak

PostPosted: Thu 17 May 2012, 18:33    Post subject: Reply with quote

Zajazd Bąk mi się bardziej podoba. Jest tam mniej przepychu a ja lubię minimalizm w takich miejscach.
moderator
moderator

PostPosted: Thu 17 May 2012, 21:26    Post subject: Reply with quote

Zdecydowanie zajazd Bąk, ta druga sala na pierwszy rzut oka skojarzyła mi się niezbyt dobrze :/

Back to top
KathyLaPoz
maniak
maniak

PostPosted: Mon 28 May 2012, 11:05    Post subject: Reply with quote

KathyLaPoz wrote:
Fajnie uśmiech Ostatnio mam manię na poszukiwanie inspiracji dekoracji sali właśnie. Chyba muszę się wybrać do lokalu, w którym robimy przyjęcie i uważnie się ją sobie obejrzeć. Czuję, że chyba zrobię ozdoby sama

A sala wygląda tak:

Dziewczyny, mam zagwozdkę. Myślałam o dekoracji w kolorze czerwonym (czerwonym czerwonym, ale nie bordo, coś w stylu wstążki w Naszych zaproszeniach

).

Jednak kiedy powiedziałam kosmetyczce podczas próbnego makijażu, że chcę dekoracje i dodatki w czerwieni, to mi odradzała i sugerowała fiolet i odcienie fuksjowe. Teraz sama nie wiem. Sukni własnej jeszcze nie widziałam, bo jest w szyciu. Pierwsza przymiarka na początku lipca. Będzie w tym stylu (tylko, że ja niższa jestem; btw: chyba modelka stoi na stołku oczko ):

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Miejsce przyjęcia weselnego All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 198, 199, 200  Next
Page 123 of 200

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce