|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Martylda maniak

|
Wysłany: Wto 15 Maj 2012, 22:10 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajne miejsce!! Nic tylko wesele po góralsku trzeba zrobić  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
katterina kandydat

|
Wysłany: Wto 15 Maj 2012, 23:15 Temat postu: |
|
|
| Potrzebuje pomocy pomagam przyjaciółce znaleźć sale weselną na 250 os w Warszawie czy możecie mi coś polecić? Swoje wesele miałam rok temu niestety tamta sala nie pomieści 250 os. Będę wdzięczna za wskazówki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Wto 15 Maj 2012, 23:27 Temat postu: |
|
|
W centrum Warszawy hotele lub centra konferencyjne. W obrębie i okolicach Warszawy znajdzie się coś. Cena ok. 300 zł za talerzyk w tych miejscach _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
katterina kandydat

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 0:46 Temat postu: |
|
|
| Dzieki zastanawiamy sie nad Novotelem na Okęciu tylko niestety sala wymaga dodatkowej dekoracji |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dorothii28 początkujący

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 12:27 Temat postu: |
|
|
Hej dziewczynki! A słyszałyście coś o Zajeździe Bąk w Raszynie?? http://zajazdbak.oit.pl/
Albo http://www.salaweselna.oit.pl/index.html Sala Weselna Agata w Raszynie
My planujemy na przyszły rok i szukamy sali w okolicach Warszawy. Te dwie sale nam się spodobały, ale nie wiem jak się sprawdzają w praktyce Może któraś z Was słyszała coś o tych salach??  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 17:28 Temat postu: |
|
|
Dorothii28, patrząc na galerie, to jestem zdecydowanie za zajazdem Bąk!  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dorothii28 początkujący

|
Wysłany: Czw 17 Maj 2012, 10:26 Temat postu: |
|
|
No mi też bardziej podoba się Zajazd Bąk, tylko nigdzie nie mogę znaleźć o nich opinii. Znalazłam jakieś 3 na jednym portalu, ale to równie dobrze mogli sami sobie napisać natomiast o tej Sali Agata znalazłam sporo dobrych opinii. W Zajeździe Bąk nie podobają mi się tylko te srebrne tacki na stolach ;p ale to taki szczegół. W przyszłym tygodniu postaram się podjechać do tych sal i zobaczyć, co oferują  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ola_b maniak

|
Wysłany: Czw 17 Maj 2012, 18:33 Temat postu: |
|
|
Zajazd Bąk mi się bardziej podoba. Jest tam mniej przepychu a ja lubię minimalizm w takich miejscach. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Czw 17 Maj 2012, 21:26 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie zajazd Bąk, ta druga sala na pierwszy rzut oka skojarzyła mi się niezbyt dobrze :/ _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Wysłany: Pon 28 Maj 2012, 11:05 Temat postu: |
|
|
| KathyLaPoz napisał: | Fajnie Ostatnio mam manię na poszukiwanie inspiracji dekoracji sali właśnie. Chyba muszę się wybrać do lokalu, w którym robimy przyjęcie i uważnie się ją sobie obejrzeć. Czuję, że chyba zrobię ozdoby sama
A sala wygląda tak:
 |
Dziewczyny, mam zagwozdkę. Myślałam o dekoracji w kolorze czerwonym (czerwonym czerwonym, ale nie bordo, coś w stylu wstążki w Naszych zaproszeniach
).
Jednak kiedy powiedziałam kosmetyczce podczas próbnego makijażu, że chcę dekoracje i dodatki w czerwieni, to mi odradzała i sugerowała fiolet i odcienie fuksjowe. Teraz sama nie wiem. Sukni własnej jeszcze nie widziałam, bo jest w szyciu. Pierwsza przymiarka na początku lipca. Będzie w tym stylu (tylko, że ja niższa jestem; btw: chyba modelka stoi na stołku ):
|
 |
|
|