|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
deina guru

|
Posted: Thu 26 Jan 2012, 12:28 Post subject: |
|
|
pimpek_agresor to świetny nick moim zdaniem;) _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
| Back to top |
|
 |
serduszkox guru

|
Posted: Thu 26 Jan 2012, 13:37 Post subject: |
|
|
No niezły ale jakiś taki trochę .... męski
ten agresor dodaje nutki testosteronu  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
| Back to top |
|
 |
Anioleczek bywalec

|
Posted: Thu 26 Jan 2012, 14:39 Post subject: |
|
|
No fajne połączenie
Kiedyś na innym forum miałam jeszcze nick Abunee (po japońsku niebezpieczeństwo:)) ale to juz stare dzieje i tego konta nawet juz nie ma ;d zreszta forum takze:D |
|
| Back to top |
|
 |
arsandra moderator

|
Posted: Sat 28 Jan 2012, 0:27 Post subject: |
|
|
A mój nick - pewnie się pojawia w kilku miejscach, bo tak też mi łatwiej zapamiętać. Ale jest połączeniem 2 wyrazów - mojego imienia oraz...naszej marki samochodu - Alfa Romeo;P ( a chyba pierwszy raz na ten nick rejestrowałam się na niemieckiej stronie - forum Alfy właśnie;)) - skrót AR (może nieco też nawiązuje to pierwszego członu imienia, bo na "A"). A co do cząstki "sandra" - zawsze zastanawiałam się, czemu zdrobnieniem od Aleksandry nie jest Sandra tylko Ola.
a co do określeniem Narzeczonego i moich do niego - jest ich całe mnóstwo naprawdę generalnie najczęściej to chyba jednak "kotek", choć ja często mówię samo "Ko" (wersja skrocona) albo "Koko", właściwie "Coco", i to też od kotka, ale i od Coco Chanel, bo nam się film o niej bardzo podobał. Czasem też mówię Dżdżowniczko albo Żabciu, ewentualnie nieco z niemieckiego i takiej piosenki dla dzieci - Schnappi i jeszcze całe mnóstwo innych, chyba mam tendencję do wymyślania dziwnych zwrotów
On do mnie też mówi kotek, lala, żona zarażona (muszą być ona wyrazy:)), Ropuszko, a od niedawna jest nowy hit - Mupeciku  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Joined: 01 Dec 2011 Posts: 12149 Location: Ze Stumilowego lasu :)
|
Posted: Fri 17 Feb 2012, 11:53 Post subject: |
|
|
arsandra nigdy w życiu bym się nie domyśliła znaczenia nicku Twojego niesamowity pomysł
No i ten pimpek_agresor walił mnie z nóg
Mój: kolor włosów + wiewiórka bo:
1. co roku 11 listopada jeździmy z moim P. do Łazienek karmić wiewióry i jak tylko tam jesteśmy to zmieniam się w takie małe dziecko i karmie te wiewiórki
2. to pierwsze co mój P. powiedział po przefarbowaniu włosów na rudo z ciemnego brązu: "O moja wiewiórka!" i tak zostało  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
annna guru

|
Posted: Sat 18 Feb 2012, 20:45 Post subject: |
|
|
A mój chyba łatwo zgadnąć dlaczego jest taki, a nie inny dołożone jeszcze jedno "n" do Anna i ot - jest nick  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Posted: Sun 19 Feb 2012, 21:48 Post subject: |
|
|
| ruda_wiewiórka wrote: | | Mój: kolor włosów + wiewiórka |
To u mnie podobnie, ale tylko kolor włosów co prawda farbowany, ale od paru ładnych lat i utożsamiam się z nim mocno, taki "charakterny"  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Natalia_2013 uzależniony

Joined: 14 Jan 2012 Posts: 584 Location: Legionowo (Warszawa)
|
Posted: Sun 19 Feb 2012, 21:54 Post subject: |
|
|
Ja nie mam za bardzo o czym pisać ]
Natalia, gdyż takie moje imię, 2013, gdyż w tym roku mamy zamiar wziąć ślub najpierw chciałam Natalia_91, czyli mój rok urodzenia, ale wolę jednak coś związanego ze ślubem  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Joined: 01 Dec 2011 Posts: 12149 Location: Ze Stumilowego lasu :)
|
Posted: Sun 19 Feb 2012, 22:35 Post subject: |
|
|
| Kasztanowa wrote: | | ruda_wiewiórka wrote: | | Mój: kolor włosów + wiewiórka |
To u mnie podobnie, ale tylko kolor włosów co prawda farbowany, ale od paru ładnych lat i utożsamiam się z nim mocno, taki "charakterny"  |
Mój P. Stwierdził że w końcu kolor odpowiada charakterowi a jak wiadomo: rude to wredne więc teraz często sobie tłumaczy moje zachowania głupol jeden  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ewelajn moderator

Joined: 30 Aug 2011 Posts: 13532 Location: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Posted: Tue 21 Feb 2012, 1:38 Post subject: |
|
|
| ruda_wiewiórka wrote: | | Kasztanowa wrote: | | ruda_wiewiórka wrote: | | Mój: kolor włosów + wiewiórka |
To u mnie podobnie, ale tylko kolor włosów co prawda farbowany, ale od paru ładnych lat i utożsamiam się z nim mocno, taki "charakterny"  |
Mój P. Stwierdził że w końcu kolor odpowiada charakterowi a jak wiadomo: rude to wredne więc teraz często sobie tłumaczy moje zachowania głupol jeden  |
ja kiedys bylam ruda i moj przyszły małż do dzis to wspomina, i pyta czy tak na pare dni nie moge byc znowu ruda
jakies fantazje ma  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce