Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Skąd pomysł na Twój nick? :)
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 15, 16, 17  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
deina
guru
guru

PostPosted: Thu 26 Jan 2012, 12:28    Post subject: Reply with quote

pimpek_agresor to świetny nick moim zdaniem;)
And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without.
Back to top
View user's profile Send private message
serduszkox
guru
guru

PostPosted: Thu 26 Jan 2012, 13:37    Post subject: Reply with quote

No niezły ale jakiś taki trochę .... męski Very Happy
ten agresor dodaje nutki testosteronu lol
Anioleczek
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 26 Jan 2012, 14:39    Post subject: Reply with quote

No fajne połączenie Very Happy
Kiedyś na innym forum miałam jeszcze nick Abunee (po japońsku niebezpieczeństwo:)) ale to juz stare dzieje i tego konta nawet juz nie ma ;d zreszta forum takze:D
Back to top
arsandra
moderator
moderator

PostPosted: Sat 28 Jan 2012, 0:27    Post subject: Reply with quote

A mój nick - pewnie się pojawia w kilku miejscach, bo tak też mi łatwiej zapamiętać. oczko Ale jest połączeniem 2 wyrazów - mojego imienia oraz...naszej marki samochodu - Alfa Romeo;P ( a chyba pierwszy raz na ten nick rejestrowałam się na niemieckiej stronie - forum Alfy właśnie;)) - skrót AR (może nieco też nawiązuje to pierwszego członu imienia, bo na "A"). A co do cząstki "sandra" - zawsze zastanawiałam się, czemu zdrobnieniem od Aleksandry nie jest Sandra tylko Ola. uśmiech
a co do określeniem Narzeczonego i moich do niego - jest ich całe mnóstwo naprawdęoczko generalnie najczęściej to chyba jednak "kotek", choć ja często mówię samo "Ko" (wersja skrocona) albo "Koko", właściwie "Coco", i to też od kotka, ale i od Coco Chanel, bo nam się film o niej bardzo podobał.oczko Czasem też mówię Dżdżowniczko albo Żabciu, ewentualnie nieco z niemieckiego i takiej piosenki dla dzieci - Schnappi oczko i jeszcze całe mnóstwo innych, chyba mam tendencję do wymyślania dziwnych zwrotówoczko
On do mnie też mówi kotek, lala, żona zarażona (muszą być ona wyrazy:)), Ropuszko, a od niedawna jest nowy hit - Mupeciku oczko
moderator
moderator

PostPosted: Fri 17 Feb 2012, 11:53    Post subject: Reply with quote

arsandra nigdy w życiu bym się nie domyśliła znaczenia nicku Twojego uśmiech niesamowity pomysł uśmiech
No i ten pimpek_agresor walił mnie z nóg uśmiech
Mój: kolor włosów + wiewiórka bo:
1. co roku 11 listopada jeździmy z moim P. do Łazienek karmić wiewióry uśmiech i jak tylko tam jesteśmy to zmieniam się w takie małe dziecko i karmie te wiewiórki uśmiech
2. to pierwsze co mój P. powiedział po przefarbowaniu włosów na rudo z ciemnego brązu: "O moja wiewiórka!" uśmiech i tak zostało uśmiech

Back to top
annna
guru
guru

PostPosted: Sat 18 Feb 2012, 20:45    Post subject: Reply with quote

A mój chyba łatwo zgadnąć dlaczego jest taki, a nie inny oczko dołożone jeszcze jedno "n" do Anna i ot - jest nick język

Back to top
Kasztanowa
guru
guru

PostPosted: Sun 19 Feb 2012, 21:48    Post subject: Reply with quote

ruda_wiewiórka wrote:
Mój: kolor włosów + wiewiórka

To u mnie podobnie, ale tylko kolor włosów uśmiech co prawda farbowany, ale od paru ładnych lat i utożsamiam się z nim mocno, taki "charakterny" Smile
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sun 19 Feb 2012, 21:54    Post subject: Reply with quote

Ja nie mam za bardzo o czym pisać Twisted Evil ]
Natalia, gdyż takie moje imię, 2013, gdyż w tym roku mamy zamiar wziąć ślub lol najpierw chciałam Natalia_91, czyli mój rok urodzenia, ale wolę jednak coś związanego ze ślubem Wink

Back to top
ruda_wiewiórka
moderator
moderator

PostPosted: Sun 19 Feb 2012, 22:35    Post subject: Reply with quote

Kasztanowa wrote:
ruda_wiewiórka wrote:

To u mnie podobnie, ale tylko kolor włosów uśmiech co prawda farbowany, ale od paru ładnych lat i utożsamiam się z nim mocno, taki "charakterny" Smile

Mój P. Stwierdził że w końcu kolor odpowiada charakterowi język a jak wiadomo: rude to wredne język więc teraz często sobie tłumaczy moje zachowania uśmiech głupol jeden uśmiech

Back to top
ewelajn
moderator
moderator

PostPosted: Tue 21 Feb 2012, 1:38    Post subject: Reply with quote

ruda_wiewiórka wrote:
Kasztanowa wrote:
ruda_wiewiórka wrote:

Mój P. Stwierdził że w końcu kolor odpowiada charakterowi język a jak wiadomo: rude to wredne język więc teraz często sobie tłumaczy moje zachowania uśmiech głupol jeden uśmiech

ja kiedys bylam ruda i moj przyszły małż do dzis to wspomina, i pyta czy tak na pare dni nie moge byc znowu ruda język

jakies fantazje ma uśmiech

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 15, 16, 17  Next
Page 8 of 17

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce