Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Skąd pomysł na Twój nick? :)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 15, 16, 17  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
deina
guru
guru

PostWysłany: Czw 26 Sty 2012, 12:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pimpek_agresor to świetny nick moim zdaniem;)
And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
serduszkox
guru
guru

PostWysłany: Czw 26 Sty 2012, 13:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No niezły ale jakiś taki trochę .... męski Very Happy
ten agresor dodaje nutki testosteronu lol
Anioleczek
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 26 Sty 2012, 14:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No fajne połączenie Very Happy
Kiedyś na innym forum miałam jeszcze nick Abunee (po japońsku niebezpieczeństwo:)) ale to juz stare dzieje i tego konta nawet juz nie ma ;d zreszta forum takze:D
Powrót do góry
arsandra
moderator
moderator

PostWysłany: Sob 28 Sty 2012, 0:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A mój nick - pewnie się pojawia w kilku miejscach, bo tak też mi łatwiej zapamiętać. oczko Ale jest połączeniem 2 wyrazów - mojego imienia oraz...naszej marki samochodu - Alfa Romeo;P ( a chyba pierwszy raz na ten nick rejestrowałam się na niemieckiej stronie - forum Alfy właśnie;)) - skrót AR (może nieco też nawiązuje to pierwszego członu imienia, bo na "A"). A co do cząstki "sandra" - zawsze zastanawiałam się, czemu zdrobnieniem od Aleksandry nie jest Sandra tylko Ola. uśmiech
a co do określeniem Narzeczonego i moich do niego - jest ich całe mnóstwo naprawdęoczko generalnie najczęściej to chyba jednak "kotek", choć ja często mówię samo "Ko" (wersja skrocona) albo "Koko", właściwie "Coco", i to też od kotka, ale i od Coco Chanel, bo nam się film o niej bardzo podobał.oczko Czasem też mówię Dżdżowniczko albo Żabciu, ewentualnie nieco z niemieckiego i takiej piosenki dla dzieci - Schnappi oczko i jeszcze całe mnóstwo innych, chyba mam tendencję do wymyślania dziwnych zwrotówoczko
On do mnie też mówi kotek, lala, żona zarażona (muszą być ona wyrazy:)), Ropuszko, a od niedawna jest nowy hit - Mupeciku oczko
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 17 Lut 2012, 11:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

arsandra nigdy w życiu bym się nie domyśliła znaczenia nicku Twojego uśmiech niesamowity pomysł uśmiech
No i ten pimpek_agresor walił mnie z nóg uśmiech
Mój: kolor włosów + wiewiórka bo:
1. co roku 11 listopada jeździmy z moim P. do Łazienek karmić wiewióry uśmiech i jak tylko tam jesteśmy to zmieniam się w takie małe dziecko i karmie te wiewiórki uśmiech
2. to pierwsze co mój P. powiedział po przefarbowaniu włosów na rudo z ciemnego brązu: "O moja wiewiórka!" uśmiech i tak zostało uśmiech

Powrót do góry
annna
guru
guru

PostWysłany: Sob 18 Lut 2012, 20:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A mój chyba łatwo zgadnąć dlaczego jest taki, a nie inny oczko dołożone jeszcze jedno "n" do Anna i ot - jest nick język

Powrót do góry
Kasztanowa
guru
guru

PostWysłany: Nie 19 Lut 2012, 21:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ruda_wiewiórka napisał:
Mój: kolor włosów + wiewiórka

To u mnie podobnie, ale tylko kolor włosów uśmiech co prawda farbowany, ale od paru ładnych lat i utożsamiam się z nim mocno, taki "charakterny" Smile
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 19 Lut 2012, 21:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nie mam za bardzo o czym pisać Twisted Evil ]
Natalia, gdyż takie moje imię, 2013, gdyż w tym roku mamy zamiar wziąć ślub lol najpierw chciałam Natalia_91, czyli mój rok urodzenia, ale wolę jednak coś związanego ze ślubem Wink

Powrót do góry
ruda_wiewiórka
moderator
moderator

PostWysłany: Nie 19 Lut 2012, 22:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kasztanowa napisał:
ruda_wiewiórka napisał:

To u mnie podobnie, ale tylko kolor włosów uśmiech co prawda farbowany, ale od paru ładnych lat i utożsamiam się z nim mocno, taki "charakterny" Smile

Mój P. Stwierdził że w końcu kolor odpowiada charakterowi język a jak wiadomo: rude to wredne język więc teraz często sobie tłumaczy moje zachowania uśmiech głupol jeden uśmiech

Powrót do góry
ewelajn
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 21 Lut 2012, 1:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ruda_wiewiórka napisał:
Kasztanowa napisał:
ruda_wiewiórka napisał:

Mój P. Stwierdził że w końcu kolor odpowiada charakterowi język a jak wiadomo: rude to wredne język więc teraz często sobie tłumaczy moje zachowania uśmiech głupol jeden uśmiech

ja kiedys bylam ruda i moj przyszły małż do dzis to wspomina, i pyta czy tak na pare dni nie moge byc znowu ruda język

jakies fantazje ma uśmiech

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 15, 16, 17  Następny
Strona 8 z 17

Skocz do: