|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
deina guru

|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 12:28 Temat postu: |
|
|
pimpek_agresor to świetny nick moim zdaniem;) _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 13:37 Temat postu: |
|
|
No niezły ale jakiś taki trochę .... męski
ten agresor dodaje nutki testosteronu  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Anioleczek bywalec

|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 14:39 Temat postu: |
|
|
No fajne połączenie
Kiedyś na innym forum miałam jeszcze nick Abunee (po japońsku niebezpieczeństwo:)) ale to juz stare dzieje i tego konta nawet juz nie ma ;d zreszta forum takze:D |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2012, 0:27 Temat postu: |
|
|
A mój nick - pewnie się pojawia w kilku miejscach, bo tak też mi łatwiej zapamiętać. Ale jest połączeniem 2 wyrazów - mojego imienia oraz...naszej marki samochodu - Alfa Romeo;P ( a chyba pierwszy raz na ten nick rejestrowałam się na niemieckiej stronie - forum Alfy właśnie;)) - skrót AR (może nieco też nawiązuje to pierwszego członu imienia, bo na "A"). A co do cząstki "sandra" - zawsze zastanawiałam się, czemu zdrobnieniem od Aleksandry nie jest Sandra tylko Ola.
a co do określeniem Narzeczonego i moich do niego - jest ich całe mnóstwo naprawdę generalnie najczęściej to chyba jednak "kotek", choć ja często mówię samo "Ko" (wersja skrocona) albo "Koko", właściwie "Coco", i to też od kotka, ale i od Coco Chanel, bo nam się film o niej bardzo podobał. Czasem też mówię Dżdżowniczko albo Żabciu, ewentualnie nieco z niemieckiego i takiej piosenki dla dzieci - Schnappi i jeszcze całe mnóstwo innych, chyba mam tendencję do wymyślania dziwnych zwrotów
On do mnie też mówi kotek, lala, żona zarażona (muszą być ona wyrazy:)), Ropuszko, a od niedawna jest nowy hit - Mupeciku  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Pią 17 Lut 2012, 11:53 Temat postu: |
|
|
arsandra nigdy w życiu bym się nie domyśliła znaczenia nicku Twojego niesamowity pomysł
No i ten pimpek_agresor walił mnie z nóg
Mój: kolor włosów + wiewiórka bo:
1. co roku 11 listopada jeździmy z moim P. do Łazienek karmić wiewióry i jak tylko tam jesteśmy to zmieniam się w takie małe dziecko i karmie te wiewiórki
2. to pierwsze co mój P. powiedział po przefarbowaniu włosów na rudo z ciemnego brązu: "O moja wiewiórka!" i tak zostało  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
annna guru

|
Wysłany: Sob 18 Lut 2012, 20:45 Temat postu: |
|
|
A mój chyba łatwo zgadnąć dlaczego jest taki, a nie inny dołożone jeszcze jedno "n" do Anna i ot - jest nick  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Nie 19 Lut 2012, 21:48 Temat postu: |
|
|
| ruda_wiewiórka napisał: | | Mój: kolor włosów + wiewiórka |
To u mnie podobnie, ale tylko kolor włosów co prawda farbowany, ale od paru ładnych lat i utożsamiam się z nim mocno, taki "charakterny"  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Natalia_2013 uzależniony

|
Wysłany: Nie 19 Lut 2012, 21:54 Temat postu: |
|
|
Ja nie mam za bardzo o czym pisać ]
Natalia, gdyż takie moje imię, 2013, gdyż w tym roku mamy zamiar wziąć ślub najpierw chciałam Natalia_91, czyli mój rok urodzenia, ale wolę jednak coś związanego ze ślubem  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Nie 19 Lut 2012, 22:35 Temat postu: |
|
|
| Kasztanowa napisał: | | ruda_wiewiórka napisał: | | Mój: kolor włosów + wiewiórka |
To u mnie podobnie, ale tylko kolor włosów co prawda farbowany, ale od paru ładnych lat i utożsamiam się z nim mocno, taki "charakterny"  |
Mój P. Stwierdził że w końcu kolor odpowiada charakterowi a jak wiadomo: rude to wredne więc teraz często sobie tłumaczy moje zachowania głupol jeden  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Wto 21 Lut 2012, 1:38 Temat postu: |
|
|
| ruda_wiewiórka napisał: | | Kasztanowa napisał: | | ruda_wiewiórka napisał: | | Mój: kolor włosów + wiewiórka |
To u mnie podobnie, ale tylko kolor włosów co prawda farbowany, ale od paru ładnych lat i utożsamiam się z nim mocno, taki "charakterny"  |
Mój P. Stwierdził że w końcu kolor odpowiada charakterowi a jak wiadomo: rude to wredne więc teraz często sobie tłumaczy moje zachowania głupol jeden  |
ja kiedys bylam ruda i moj przyszły małż do dzis to wspomina, i pyta czy tak na pare dni nie moge byc znowu ruda
jakies fantazje ma  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|