|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
LivePix kandydat

|
Posted: Sun 5 Nov 2017, 19:18 Post subject: Alternatywa dla fotobutki - u mnie się super sprawdziło |
|
|
| Hej, słyszeliście o aplikacji i alternatywie dla fotobudek? Ja wypróbowałam i gorąco polecam aplikacje, gdzie robicie zdjęcia, przesyłacie ze swoich telefonów w trakcie uroczystości, wesela i udostępniane są od razu dla wszystkich np. w formie - na rzutnik. Czyli nie musisz czekać na zdjęcia od fotografa, ani stroić min w fotobudce tylko wyświetlają Ci się wszystkie tel, które Twoi goście robią. U nas na weselu się świetnie sprawdziło! Wszyscy się super bawili tą aplikacją! Co więcej na koniec wesela wszystkie automatycznie zgrywaja się wam zdjęcia na załączony p'drive, ekstra pamiątka! Naprawdę polecam! |
|
| Back to top |
|
 |
klaudia86 początkujący

|
Posted: Fri 16 Feb 2018, 12:24 Post subject: |
|
|
W sumie to całkiem niezły pomysł Szkoda, że nie wiedziałam o tej aplikacji, gdy sama brałam ślub. _________________ Hotel Autos - najlepsze miejsce na wesele! |
|
| Back to top |
|
 |
Przystan_eu kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce