Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Alternatywa dla fotobudki - zaskoczcie swoich gości, ja wypróbowałam

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
View previous topic :: View next topic  
Author Message
LivePix
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 1 Nov 2017, 15:51    Post subject: Alternatywa dla fotobudki - zaskoczcie swoich gości, ja wypróbowałam Reply with quote

Hej, słyszeliście o aplikacji i alternatywie dla fotobudek? Ja wypróbowałam i gorąco polecam aplikacje, gdzie robicie zdjęcia, przesyłacie ze swoich telefonów w trakcie uroczystości, wesela i udostępniane są od razu dla wszystkich np. w formie - na rzutnik. Czyli nie musisz czekać na zdjęcia od fotografa, ani stroić min w fotobudce tylko wyświetlają Ci się wszystkie tel, które Twoi goście robią. U nas na weselu się świetnie sprawdziło! Wszyscy się super bawili tą aplikacją! Co więcej na koniec wesela wszystkie automatycznie zgrywaja się wam zdjęcia na załączony p'drive, ekstra pamiątka! Na prawdę polecam!
welonowa89
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 2 Nov 2017, 12:58    Post subject: Reply with quote

Nie wiem...
W sumie fotobudka jest dla gości jakąś atrakcją...
Back to top
View user's profile Send private message
Kasiula01
początkujący
początkujący

PostPosted: Sun 12 Nov 2017, 10:44    Post subject: fotobudka Reply with quote

No właśnie jest jakąs atrakcją, może całkiem niezłą? Coraz częsciej widze, że młodzi sie na nia decydują. W sumie koszt nie jest taki duży a fajna pamiatka i dla młodych i dla gosci...z tego co slyszalam to mozna na miejscu wydrukowac zdjecia i wyslac np na @. To chyba fajna opcja. jest tyle opcji zeby teraz uatrakcyjnic wesele ze nie wiadomo z czego skorzystac http://www.imprezowyraj.pl/fotobudka/
Back to top
foto-white
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 23 Nov 2017, 10:41    Post subject: Reply with quote

Moim zdaniem fotobudka to świetna opcja na urozmaicenie imprezy weselnej. Goście zazwyczaj mają z tego niezły Fun - wiem z doświadczenia Very Happy
bezniku
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 27 Dec 2017, 22:29    Post subject: Reply with quote

Nie tylko sama fotobudka wesele zyje:) Spojrzcie jakie inne atrakcje mozna zapewnic swoim weselnym gosciom: http://hotelnabloniach.pl/blog/jak-urozmaicic-wesele-5-popularnych-atrakcji-weselnych/ Na tym blogu maja naprawde niezle pomysly odnosnie organizacji wesel/przyjec.
Co do samych atrakcji - mi sie bardzo podoba pomysl z CandyBarem - super sprawa, nie tylko dla dzieci, ale takze dla doroslych lubiacych slodycze (kobiety gora!)uśmiech A Wam?
Back to top
FabrykaBizuterii
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 4 Jan 2018, 9:58    Post subject: Reply with quote

Jasne, że nie tylko ale też z drugiej strony moim daniem fotobudka to jedna z lepszych i ciekawszych atrakcji weselnych, do tego jest w rozsądnej cenie jeżeli zestawimy ją np: z fajerwerkami.
Back to top
Kasia.Gil
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 18 Jan 2018, 10:35    Post subject: Re: Alternatywa dla fotobudki - zaskoczcie swoich gości, ja wypróbowałam Reply with quote

Czy fotobudka jest atrakcją na weselu pytajnik?
Uważam że od dwóch lat to praktycznie stały element każdego wesela uśmiech
Każdy lubi śmieszne i kolorowe zdjęcia które są wspaniałą pamiątką nie tylko z wesela ale z każdej innej imprezy.
Polecam firmę BELLA PHOTO BOX oferują usługi fotobudki oraz videobudki. Zobaczcie jakie fajne filmy nagrywają goście https://youtu.be/GAEt06vZXro

Polecam firmę ze względu na dużą ilość śmiesznych gadżetów oraz dmuchane kabiny którą przykuwają uwagę większości zaproszonych osób.
Dla chętnych podaje link do strony http://agencja-artystyczna.com/oferta/fotobudka

Polecam wykrzyknik wykrzyknik
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
wojtek77
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 19 Mar 2018, 14:29    Post subject: Reply with quote

Witam zawsze możesz ją postawić jednak nie wiem czy masz dzieci na weselu. U mnie na pikniku była taka fotobudka, ale nie wyszło to za fajnie bo jak się dzieciaki dorwały to po chwili już nie było czym robić tych zdjęć
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Przystan_eu
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 22 Mar 2018, 10:06    Post subject: Reply with quote

Tak, moim zdaniem fotobudka jest atrakcją na weselu i to zresztą bardzo fajną, ciekawą. Byłam na kilku weselach gdzie z udziałęm fotobudki i każdy chętnie z niej korzystał, więc nie ma sensu szukać alternatyw na siłę.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce