Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Alternatywa dla fotobutki - u mnie się super sprawdziło

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Miejsce przyjęcia weselnego
View previous topic :: View next topic  
Author Message
LivePix
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 5 Nov 2017, 19:18    Post subject: Alternatywa dla fotobutki - u mnie się super sprawdziło Reply with quote

Hej, słyszeliście o aplikacji i alternatywie dla fotobudek? Ja wypróbowałam i gorąco polecam aplikacje, gdzie robicie zdjęcia, przesyłacie ze swoich telefonów w trakcie uroczystości, wesela i udostępniane są od razu dla wszystkich np. w formie - na rzutnik. Czyli nie musisz czekać na zdjęcia od fotografa, ani stroić min w fotobudce tylko wyświetlają Ci się wszystkie tel, które Twoi goście robią. U nas na weselu się świetnie sprawdziło! Wszyscy się super bawili tą aplikacją! Co więcej na koniec wesela wszystkie automatycznie zgrywaja się wam zdjęcia na załączony p'drive, ekstra pamiątka! Naprawdę polecam!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
klaudia86
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 16 Feb 2018, 12:24    Post subject: Reply with quote

W sumie to całkiem niezły pomysł uśmiech Szkoda, że nie wiedziałam o tej aplikacji, gdy sama brałam ślub.
Przystan_eu
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 22 Mar 2018, 10:13    Post subject: Reply with quote

Na forum jest już identyczny temat, polecam poczytać i wyciągnąć sensowne wnioski. Dla zainteresowanych podsyłam link
http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?p=686067#686067
Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Miejsce przyjęcia weselnego All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce