|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
deborah uzależniony

|
Wysłany: Pią 30 Lip 2021, 12:22 Temat postu: Spawanie aluminium |
|
|
Chciałabym podjąć współpracę z firmą z małopolski, która oferuje spawanie aluminium. Jaką możecie mi polecić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Pią 4 Kwi 2025, 9:40 Temat postu: |
|
|
Każdemu kto szuka sprawdzonej firmy zajmującej się obróbką metali polecam wizytę w https://camino-industry.com/ Specjalizują się w m.in. w produkcji i obróbce mechanicznej odlewów żeliwnych i aluminiowych, usługach cięcia laserowego, gięcia prasą krawędziową, spawania czy malowania proszkowego. Ich wykwalifikowany zespół i nowoczesny park maszynowy zapewnia realizację nawet najbardziej skomplikowanych projektów w krótkim czasie. Współpraca z nimi to jedna z najlepszych decyzji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lejla uzależniony

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Wiryssq kandydat

|
Wysłany: Czw 1 Maj 2025, 14:39 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o spawarki, to ostatnio natrafiłam na fajną stronkę - https://www.cloos.pl/spawalnictwo/spawarki-migmag,g55. Według mnie, mają tam całkiem niezły wybór, i to różnych modeli. Jeśli już piszemy o tym, to na pewno warto tam zajrzeć, bo można coś ciekawego wypatrzeć. Dokładnie tak jak ktoś już pisał, nie ma co się ograniczać do jednego miejsca, warto poszukać, porównać ceny i modele. A ja myślę, że to miejsce jest warte uwagi. Fajnie, że jest taka różnorodność, więc każdy, niezależnie od poziomu zaawansowania i potrzeb |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|