Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Spawanie aluminium

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
deborah
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 30 Jul 2021, 12:22    Post subject: Spawanie aluminium Reply with quote

Chciałabym podjąć współpracę z firmą z małopolski, która oferuje spawanie aluminium. Jaką możecie mi polecić?
Back to top
View user's profile Send private message
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Fri 4 Apr 2025, 9:40    Post subject: Reply with quote

Każdemu kto szuka sprawdzonej firmy zajmującej się obróbką metali polecam wizytę w https://camino-industry.com/ Specjalizują się w m.in. w produkcji i obróbce mechanicznej odlewów żeliwnych i aluminiowych, usługach cięcia laserowego, gięcia prasą krawędziową, spawania czy malowania proszkowego. Ich wykwalifikowany zespół i nowoczesny park maszynowy zapewnia realizację nawet najbardziej skomplikowanych projektów w krótkim czasie. Współpraca z nimi to jedna z najlepszych decyzji.
Back to top
lejla
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 28 Apr 2025, 10:17    Post subject: Reply with quote

Jeśli potrzebujesz kompleksowej obróbki stali nierdzewnej, sprawdź ofertę https://www.kobamet.pl/obrobka-stali-nierdzewnej/ Zespół Kobamet zadba o wysoką jakość wykonania na każdym etapie.
Back to top
Wiryssq
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 1 May 2025, 14:39    Post subject: Reply with quote

Jeśli chodzi o spawarki, to ostatnio natrafiłam na fajną stronkę - https://www.cloos.pl/spawalnictwo/spawarki-migmag,g55. Według mnie, mają tam całkiem niezły wybór, i to różnych modeli. Jeśli już piszemy o tym, to na pewno warto tam zajrzeć, bo można coś ciekawego wypatrzeć. Dokładnie tak jak ktoś już pisał, nie ma co się ograniczać do jednego miejsca, warto poszukać, porównać ceny i modele. A ja myślę, że to miejsce jest warte uwagi. Fajnie, że jest taka różnorodność, więc każdy, niezależnie od poziomu zaawansowania i potrzeb
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce