View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
deborah uzależniony

|
Posted: Fri 30 Jul 2021, 12:22 Post subject: Spawanie aluminium |
|
|
Chciałabym podjąć współpracę z firmą z małopolski, która oferuje spawanie aluminium. Jaką możecie mi polecić? |
|
Back to top |
|
 |
lenkaa guru

|
Posted: Fri 4 Apr 2025, 9:40 Post subject: |
|
|
Każdemu kto szuka sprawdzonej firmy zajmującej się obróbką metali polecam wizytę w https://camino-industry.com/ Specjalizują się w m.in. w produkcji i obróbce mechanicznej odlewów żeliwnych i aluminiowych, usługach cięcia laserowego, gięcia prasą krawędziową, spawania czy malowania proszkowego. Ich wykwalifikowany zespół i nowoczesny park maszynowy zapewnia realizację nawet najbardziej skomplikowanych projektów w krótkim czasie. Współpraca z nimi to jedna z najlepszych decyzji. |
|
Back to top |
|
 |
lejla uzależniony

|
|
Back to top |
|
 |
Wiryssq kandydat

|
Posted: Thu 1 May 2025, 14:39 Post subject: |
|
|
Jeśli chodzi o spawarki, to ostatnio natrafiłam na fajną stronkę - https://www.cloos.pl/spawalnictwo/spawarki-migmag,g55. Według mnie, mają tam całkiem niezły wybór, i to różnych modeli. Jeśli już piszemy o tym, to na pewno warto tam zajrzeć, bo można coś ciekawego wypatrzeć. Dokładnie tak jak ktoś już pisał, nie ma co się ograniczać do jednego miejsca, warto poszukać, porównać ceny i modele. A ja myślę, że to miejsce jest warte uwagi. Fajnie, że jest taka różnorodność, więc każdy, niezależnie od poziomu zaawansowania i potrzeb |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce