|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
PLATINIUM VISAGE początkujący

|
Wysłany: Wto 28 Maj 2013, 21:18 Temat postu: Makijaż i fryzura ślubna |
|
|
reklama jest płatna |
|
Powrót do góry |
|
 |
anna87 początkujący

|
Wysłany: Pią 21 Cze 2013, 10:21 Temat postu: Szukam fryzjerki |
|
|
Witam,
Szukam fryzjerki z okolic Gierałtowic (śląsk). Czy ktoś może mi polecić sprawdzoną osobę ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
befatka kandydat

|
Wysłany: Pią 17 Sty 2014, 21:01 Temat postu: makijaż i fryzurka |
|
|
Ja to w sumie jestem zapisana do fryzjerki i na mak-up ale zrezygnuje choć dałam zaliczkę to siostrę tam wepchnę
pogadałam z kumpelą fryzjerką i ona na miejscu w mojej miejscowości zrobi mi fryzurkę makijaż i paznokcie pomaluje
co do włosów to chcę prostego koka nisko albo wysoko
przetestujemy oba warianty
co do malowania się to i tak maluję tylko oczy i usta nie używam niczego innego oprócz kremu nivea Q10 matującego więc szkoda tracić o 50 zł na pomalowanie samych albo pomaluje wyraźnie oczy i do tego lekki błyszczyk albo mocno wytuszuję rzęsy a usta będą miały intensywny kolor np dzikiej piwonni zobaczymy oczu paznokcie zrobi mi koleżanka jest po kursie kosmetycznym a ja chcę albo francuski manicure albo jednolite krótkie paznokcie pokryte lakierem w kolorze pudrowego różu albo jakimś błyszczącym zobaczymy będę testować co fajnie wygląda  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Escherichia guru

|
Wysłany: Pią 17 Sty 2014, 23:09 Temat postu: |
|
|
Befatka - tematy o makijażu i fryzurach już są, więc proszę pisz w odpowiednich tematach, które są "na bieżąco" a nie odgrzebuj stare, które były reklamami i tylko zaśmiecają forum  _________________ Aut inveniam viam aut faciam
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
milka_1988 początkujący

|
Wysłany: Czw 6 Mar 2014, 18:07 Temat postu: |
|
|
Nie polecam tej dziewczyny z Siedlec do makijażu ślubnego: |
|
Powrót do góry |
|
 |
Stefania kandydat

|
Wysłany: Pią 14 Mar 2014, 14:58 Temat postu: |
|
|
Też nie jestem zadowolona z usług niektorych kosmetyczek, dlatego przed slubem nie moglam się zdecydować gdzie zrobie makijaz. Poszlam na oczyszczanie twarzy i poznałam perfekcyjną kosmetyczke. Oczywiscie wczesniej zrobila mi probny makijaz, bo mimo w szystko balam sie ze cos nie wypali, ale moje obawy byly niesluszne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|