Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Makijaż i fryzura ślubna

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PLATINIUM VISAGE
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 28 Maj 2013, 21:18    Temat postu: Makijaż i fryzura ślubna Odpowiedz z cytatem

reklama jest płatna
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
anna87
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 21 Cze 2013, 10:21    Temat postu: Szukam fryzjerki Odpowiedz z cytatem

Witam,
Szukam fryzjerki z okolic Gierałtowic (śląsk). Czy ktoś może mi polecić sprawdzoną osobępytajnik?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
befatka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 17 Sty 2014, 21:01    Temat postu: makijaż i fryzurka Odpowiedz z cytatem

Ja to w sumie jestem zapisana do fryzjerki i na mak-up ale zrezygnuje choć dałam zaliczkę to siostrę tam wepchnę uśmiech
pogadałam z kumpelą fryzjerką i ona na miejscu w mojej miejscowości zrobi mi fryzurkę makijaż i paznokcie pomaluje
co do włosów to chcę prostego koka nisko albo wysoko
przetestujemy oba warianty
co do malowania się to i tak maluję tylko oczy i usta nie używam niczego innego oprócz kremu nivea Q10 matującego więc szkoda tracić o 50 zł na pomalowanie samych albo pomaluje wyraźnie oczy i do tego lekki błyszczyk albo mocno wytuszuję rzęsy a usta będą miały intensywny kolor np dzikiej piwonni zobaczymy oczu paznokcie zrobi mi koleżanka jest po kursie kosmetycznym a ja chcę albo francuski manicure albo jednolite krótkie paznokcie pokryte lakierem w kolorze pudrowego różu albo jakimś błyszczącym zobaczymy będę testować co fajnie wygląda uśmiech
guru
guru

PostWysłany: Pią 17 Sty 2014, 23:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Befatka - tematy o makijażu i fryzurach już są, więc proszę pisz w odpowiednich tematach, które są "na bieżąco" a nie odgrzebuj stare, które były reklamami i tylko zaśmiecają forum uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
milka_1988
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 6 Mar 2014, 18:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie polecam tej dziewczyny z Siedlec do makijażu ślubnego:
Powrót do góry
Stefania
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 14 Mar 2014, 14:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też nie jestem zadowolona z usług niektorych kosmetyczek, dlatego przed slubem nie moglam się zdecydować gdzie zrobie makijaz. Poszlam na oczyszczanie twarzy i poznałam perfekcyjną kosmetyczke. Oczywiscie wczesniej zrobila mi probny makijaz, bo mimo w szystko balam sie ze cos nie wypali, ale moje obawy byly niesluszne.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: