Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Makijaż i fryzura ślubna

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
View previous topic :: View next topic  
Author Message
PLATINIUM VISAGE
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 28 May 2013, 21:18    Post subject: Makijaż i fryzura ślubna Reply with quote

reklama jest płatna
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
anna87
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 21 Jun 2013, 10:21    Post subject: Szukam fryzjerki Reply with quote

Witam,
Szukam fryzjerki z okolic Gierałtowic (śląsk). Czy ktoś może mi polecić sprawdzoną osobępytajnik?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
befatka
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 17 Jan 2014, 21:01    Post subject: makijaż i fryzurka Reply with quote

Ja to w sumie jestem zapisana do fryzjerki i na mak-up ale zrezygnuje choć dałam zaliczkę to siostrę tam wepchnę uśmiech
pogadałam z kumpelą fryzjerką i ona na miejscu w mojej miejscowości zrobi mi fryzurkę makijaż i paznokcie pomaluje
co do włosów to chcę prostego koka nisko albo wysoko
przetestujemy oba warianty
co do malowania się to i tak maluję tylko oczy i usta nie używam niczego innego oprócz kremu nivea Q10 matującego więc szkoda tracić o 50 zł na pomalowanie samych albo pomaluje wyraźnie oczy i do tego lekki błyszczyk albo mocno wytuszuję rzęsy a usta będą miały intensywny kolor np dzikiej piwonni zobaczymy oczu paznokcie zrobi mi koleżanka jest po kursie kosmetycznym a ja chcę albo francuski manicure albo jednolite krótkie paznokcie pokryte lakierem w kolorze pudrowego różu albo jakimś błyszczącym zobaczymy będę testować co fajnie wygląda uśmiech
guru
guru

PostPosted: Fri 17 Jan 2014, 23:09    Post subject: Reply with quote

Befatka - tematy o makijażu i fryzurach już są, więc proszę pisz w odpowiednich tematach, które są "na bieżąco" a nie odgrzebuj stare, które były reklamami i tylko zaśmiecają forum uśmiech

Back to top
View user's profile Send private message
milka_1988
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 6 Mar 2014, 18:07    Post subject: Reply with quote

Nie polecam tej dziewczyny z Siedlec do makijażu ślubnego:
Back to top
Stefania
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 14 Mar 2014, 14:58    Post subject: Reply with quote

Też nie jestem zadowolona z usług niektorych kosmetyczek, dlatego przed slubem nie moglam się zdecydować gdzie zrobie makijaz. Poszlam na oczyszczanie twarzy i poznałam perfekcyjną kosmetyczke. Oczywiscie wczesniej zrobila mi probny makijaz, bo mimo w szystko balam sie ze cos nie wypali, ale moje obawy byly niesluszne.
Back to top
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce