View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
PLATINIUM VISAGE początkujący

|
Posted: Tue 28 May 2013, 21:18 Post subject: Makijaż i fryzura ślubna |
|
|
reklama jest płatna |
|
Back to top |
|
 |
anna87 początkujący

|
Posted: Fri 21 Jun 2013, 10:21 Post subject: Szukam fryzjerki |
|
|
Witam,
Szukam fryzjerki z okolic Gierałtowic (śląsk). Czy ktoś może mi polecić sprawdzoną osobę ? |
|
Back to top |
|
 |
befatka kandydat

|
Posted: Fri 17 Jan 2014, 21:01 Post subject: makijaż i fryzurka |
|
|
Ja to w sumie jestem zapisana do fryzjerki i na mak-up ale zrezygnuje choć dałam zaliczkę to siostrę tam wepchnę
pogadałam z kumpelą fryzjerką i ona na miejscu w mojej miejscowości zrobi mi fryzurkę makijaż i paznokcie pomaluje
co do włosów to chcę prostego koka nisko albo wysoko
przetestujemy oba warianty
co do malowania się to i tak maluję tylko oczy i usta nie używam niczego innego oprócz kremu nivea Q10 matującego więc szkoda tracić o 50 zł na pomalowanie samych albo pomaluje wyraźnie oczy i do tego lekki błyszczyk albo mocno wytuszuję rzęsy a usta będą miały intensywny kolor np dzikiej piwonni zobaczymy oczu paznokcie zrobi mi koleżanka jest po kursie kosmetycznym a ja chcę albo francuski manicure albo jednolite krótkie paznokcie pokryte lakierem w kolorze pudrowego różu albo jakimś błyszczącym zobaczymy będę testować co fajnie wygląda  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Escherichia guru

|
Posted: Fri 17 Jan 2014, 23:09 Post subject: |
|
|
Befatka - tematy o makijażu i fryzurach już są, więc proszę pisz w odpowiednich tematach, które są "na bieżąco" a nie odgrzebuj stare, które były reklamami i tylko zaśmiecają forum  _________________ Aut inveniam viam aut faciam
 |
|
Back to top |
|
 |
milka_1988 początkujący

|
Posted: Thu 6 Mar 2014, 18:07 Post subject: |
|
|
Nie polecam tej dziewczyny z Siedlec do makijażu ślubnego: |
|
Back to top |
|
 |
Stefania kandydat

|
Posted: Fri 14 Mar 2014, 14:58 Post subject: |
|
|
Też nie jestem zadowolona z usług niektorych kosmetyczek, dlatego przed slubem nie moglam się zdecydować gdzie zrobie makijaz. Poszlam na oczyszczanie twarzy i poznałam perfekcyjną kosmetyczke. Oczywiscie wczesniej zrobila mi probny makijaz, bo mimo w szystko balam sie ze cos nie wypali, ale moje obawy byly niesluszne. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce