Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Dekoracja stołu
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 100, 101, 102  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Dekoracje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
metka
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 1:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

o tak, wysoki świecznik przyozdobiony kwiatami, płatki róż pod nim i jest bardzo ładnie. Skromnie ale z klasą uśmiech
guru
guru

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 15:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ewqa04 tutaj kilka propozycji - na razie tylko dwa zdjecia, ale jeszcze poszukam uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 15:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ruda87 napisał:
kamyczki się turlają, a jak wejdą pod talerz to bedzie mało stabilnie język Ale płatki czemu nie Wink Ja ogólnie bym stawiała na umiar, bo w końcu stół na weselu służy w 90% do jedzenia a nie stawiania bibelotów Cool Świecznik, wysoki smukły wazon z kwiatami .... i po co więcej ? oczko

ale wlasnie ewqa mowila ze nie bedzie kwiatow ani w donicy ani w wazonie.. stad ten mały substytut oczko
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 15:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tutaj zdjęcie moich przyszłych świeczników. Tylko u mnie być może będą inne kwiaty i ozdoby na stole a przede wszystkim, okrągłe stoły lol

guru
guru

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 22:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki dziewczyny uśmiech

Podoba mi się ten pierwszy świecznik od Coni. Proste a jednocześnie ciekawe uśmiech Wydaje mi sie, że płatki kwiatów będą do mnie najbardziej przemawiały - tak jak sugerowałyście uśmiech

Ale z przyjemnościa popatrze na Wasze pomysły. Bo jesteście ich skarbnicą uśmiech

Metka - nareszcie pochwaliłaś się swoimi świecznikami uśmiech . Dekoracja robi wrażenie, świeczniki są piękne.
Mi jednak bardziej się podobaja smukłe świeczki. Nie boisz się, że taki kształt dekoracji może wyglądać zbyt ciężko na stołach pytajnik Od razu wyobraziłam sobie, że bedziesz mieć stoły na ok. 8 osób czyli niezbyt duże. Dobrze kombinuje?
Powrót do góry
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to chyba zalezy...czasem okragle stoly sa nawet na 12 osob oczko a jesli poza swiecznikiem nie bedzie innych dekoracji, a ten jest wysoki, to moze to ciekawie wygladac.. Tylko pytanie czy tak masywne swieczniki nie beda zaslanialy osob naprzeciwko? w sumie masywne swiecie, kwiaty.. Wiem ze ludzie narzekają ze cos zaslania im rozmowcow naprzeciwko Rolling Eyes Ale nie dogodzi sie kazdemu..
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ewqa04, absolutnie się nie boję uśmiech widziałam już dekoracje z tymi świecznikami na okrągłych stołach... są ogromne (te stoły) i te świeczniki nie wyglądają tak ogromnie jak się może wydawać, zresztą te zdjęcie też nie oddaje całego ich uroku i wielkości uśmiech a co do ilości osób przy stole, planujemy po 10 osób przy jednym uśmiech

Liziii, nie zasłaniają na pewno uśmiech usiadłam przy stole i sprawdziłam Very Happy Wink a co do kwiatów, właściciel przystraja je tak, jak ja sobie zażyczę a nad tym się jeszcze nie zastanawiałam, w sensie na jakie kwiaty się zdecyduję uśmiech

cały feler polega na tym, że sala jest naprawdę duża i wysoka i gdyby świeczki były małe bądź te cienkie, podłużne świece na nich, wtedy cały wystrój stołów straciłby swój urok i zgubił się w tle.
A co pod świecznikami? jeszcze pomyślę... chciałam płatki róż i połyskujący rodzaj materiału (organza lub ten drugi... teraz nazwa mi uciekła z głowy).
guru
guru

PostWysłany: Sro 10 Lut 2010, 2:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

rózne rózniste uśmiech

moderator
moderator

PostWysłany: Sro 10 Lut 2010, 2:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w zasadzie zachwyca mnie wszystko, co umieszczone jest w szklanych naczyniach uśmiech

a te zielone, to bambus czy coś podobnego do niego?
guru
guru

PostWysłany: Sro 10 Lut 2010, 2:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja chyba umrę z nie-zdecydowania jak na serio trzeba będzie wybrać coś konkret lol Tyle tego jest i wszystko przykuwa oko ....
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Dekoracje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 100, 101, 102  Następny
Strona 14 z 102

Skocz do: