|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
metka moderator

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 1:26 Temat postu: |
|
|
o tak, wysoki świecznik przyozdobiony kwiatami, płatki róż pod nim i jest bardzo ładnie. Skromnie ale z klasą  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Coni guru

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 15:21 Temat postu: |
|
|
ewqa04 tutaj kilka propozycji - na razie tylko dwa zdjecia, ale jeszcze poszukam
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 15:31 Temat postu: |
|
|
| ruda87 napisał: | kamyczki się turlają, a jak wejdą pod talerz to bedzie mało stabilnie Ale płatki czemu nie Ja ogólnie bym stawiała na umiar, bo w końcu stół na weselu służy w 90% do jedzenia a nie stawiania bibelotów Świecznik, wysoki smukły wazon z kwiatami .... i po co więcej ?  |
ale wlasnie ewqa mowila ze nie bedzie kwiatow ani w donicy ani w wazonie.. stad ten mały substytut  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 15:35 Temat postu: |
|
|
tutaj zdjęcie moich przyszłych świeczników. Tylko u mnie być może będą inne kwiaty i ozdoby na stole a przede wszystkim, okrągłe stoły
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 22:45 Temat postu: |
|
|
Dzięki dziewczyny
Podoba mi się ten pierwszy świecznik od Coni. Proste a jednocześnie ciekawe Wydaje mi sie, że płatki kwiatów będą do mnie najbardziej przemawiały - tak jak sugerowałyście
Ale z przyjemnościa popatrze na Wasze pomysły. Bo jesteście ich skarbnicą
Metka - nareszcie pochwaliłaś się swoimi świecznikami . Dekoracja robi wrażenie, świeczniki są piękne.
Mi jednak bardziej się podobaja smukłe świeczki. Nie boisz się, że taki kształt dekoracji może wyglądać zbyt ciężko na stołach Od razu wyobraziłam sobie, że bedziesz mieć stoły na ok. 8 osób czyli niezbyt duże. Dobrze kombinuje? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:05 Temat postu: |
|
|
to chyba zalezy...czasem okragle stoly sa nawet na 12 osob a jesli poza swiecznikiem nie bedzie innych dekoracji, a ten jest wysoki, to moze to ciekawie wygladac.. Tylko pytanie czy tak masywne swieczniki nie beda zaslanialy osob naprzeciwko? w sumie masywne swiecie, kwiaty.. Wiem ze ludzie narzekają ze cos zaslania im rozmowcow naprzeciwko Ale nie dogodzi sie kazdemu.. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 23:38 Temat postu: |
|
|
ewqa04, absolutnie się nie boję widziałam już dekoracje z tymi świecznikami na okrągłych stołach... są ogromne (te stoły) i te świeczniki nie wyglądają tak ogromnie jak się może wydawać, zresztą te zdjęcie też nie oddaje całego ich uroku i wielkości a co do ilości osób przy stole, planujemy po 10 osób przy jednym
Liziii, nie zasłaniają na pewno usiadłam przy stole i sprawdziłam a co do kwiatów, właściciel przystraja je tak, jak ja sobie zażyczę a nad tym się jeszcze nie zastanawiałam, w sensie na jakie kwiaty się zdecyduję
cały feler polega na tym, że sala jest naprawdę duża i wysoka i gdyby świeczki były małe bądź te cienkie, podłużne świece na nich, wtedy cały wystrój stołów straciłby swój urok i zgubił się w tle.
A co pod świecznikami? jeszcze pomyślę... chciałam płatki róż i połyskujący rodzaj materiału (organza lub ten drugi... teraz nazwa mi uciekła z głowy). _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Sro 10 Lut 2010, 2:01 Temat postu: |
|
|
rózne rózniste
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Sro 10 Lut 2010, 2:04 Temat postu: |
|
|
w zasadzie zachwyca mnie wszystko, co umieszczone jest w szklanych naczyniach
a te zielone, to bambus czy coś podobnego do niego? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda87 guru

|
Wysłany: Sro 10 Lut 2010, 2:07 Temat postu: |
|
|
ja chyba umrę z nie-zdecydowania jak na serio trzeba będzie wybrać coś konkret Tyle tego jest i wszystko przykuwa oko .... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|