Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

*** WYKAZ ŚLUBÓW 2011 ***
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 53, 54, 55  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Agnesya
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 26 Sty 2010, 17:11    Temat postu: nasza data Odpowiedz z cytatem

28.08.2010 nasz najwazniejszy dzionek:)
Slub Konkordowy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Agnesya
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 26 Sty 2010, 17:18    Temat postu: nasza data Odpowiedz z cytatem

Jeszcze raz Witam:)

Wiecie Cio mam byc zonka 28 sierpnia ale "choinka" juz sie doczekac nie mozemy kiedy to nadejdzie...Czas odliczam co 2 tyg hehe wiem wiem troszka to smieszne ale coz nerwy pomalutku biora gora czy wszystko to co planujemy teraz pomalenku wyjdzie po naszej mysli...

Mam pytanko ma ktos pomysł na ksztalt TORTU tzn nie chce takiego standardowego "3 pietrowy" bo w mojej rodzinie to wszyscy taki mieli a Ja jestem taka jedyna Orginalna dziewczyna ze musze miec cos innego zawsze hehe

Prosze o odpowiedz jesli macie Panie jakiegos pomysla
Pozdrawiam AGNESYA:)
Powrót do góry
lady.gaga
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 27 Sty 2010, 15:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich, jestem świeża jeśli chodzi o oczekiwanie na TEN dzień uśmiech
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 1 Lut 2010, 16:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

04.06.2011

NASZ WIELKI DZIEŃ

Powrót do góry
wengi88
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 4 Lut 2010, 12:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

my planujemy ślub na 30.04.2011r uśmiech z jednej strony to tak długo a z drugiej strony tak szybko czas leci uśmiech

Powrót do góry
wengi88
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 4 Lut 2010, 12:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

p.s zapomniałam poprosić o dopisanie do wykazu:)

Powrót do góry
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 4 Lut 2010, 20:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dopisałam Smile

lady.gaga, mogłabyś napisać swoją datę ślubu, bym mogła dopisać Cię do wykazu?? Wink nie otwiera mi się Twój suwaczek.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
wengi88
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 7 Lut 2010, 12:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

penelope jak czytałam twoją wypowiedź to tak jak bym słuchała siebie na początku planów ale takich planów tylko pomiędzy mną a moim partnerem. Naszym marzeniem było zorganizowanie wesela w stylu biesiady w sadzie Łukasza dziadków ( piękna spokojna malownicza okolica na uboczu) też pod namiotami a żeby było uroczyście to te namioty miały być takie balowe z parkietem i całą dekoracją. Tą kwestie mam już w małym paluszku drogie strasznie to to nie jest a tym bardziej jeśli cały katering i jedzenie robi ktoś znajomy dla małej ilości osób. Very Happy Szkoda tylko że w moim przypadku wszystko najpierw legło w gruzach a teraz gdy zdecydowaliśmy się na coś innego okazuje się że opcja pośrednia jest do zrobienia... jednym słowem mętlik!! w tym miejscu muszę pozdrowić moją rodzinkę i chyba wszyscy się domyślą o co chodzi... :/ Ale na pocieszenie samej siebie dodam że za 2h idziemy na pierwsze nauki przedślubne wesoły)))

Powrót do góry
penelope
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 7 Lut 2010, 16:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wengi88 Problem jest w tym, że oboje mamy duuuuże rodziny i dużo znajomych i cały czas się staramy rozkminić, jak to zrobić, żeby miało sens...
A jak masz namiary na miejsce, gdzie można dekoracje takie do namiotu załatwić i w ogóle jakieś rady, to ja poproszę uśmiech
Jedzenie trzeba będzie chyba przynajmniej częściowo gdzieś zamówić, ale nie wiem, gdzie...
No, zobaczymy. W każdym razie od mojego ostatniego wpisu zmieniło się trochę moje podejście - faktycznie to nie jest aż tak długi czas czekania oczko Zleci szybko. A wcześniej ważniejsze jest kupno mieszkania.
Koniec offtopu język
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 7 Lut 2010, 17:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My bierzemy ślub 20.08.2011 wesoły prosimy o umieszczenie naszej daty w wykazie ślubówwesoły
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 53, 54, 55  Następny
Strona 15 z 55

Skocz do: