|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agnesya kandydat

|
Wysłany: Wto 26 Sty 2010, 17:11 Temat postu: nasza data |
|
|
28.08.2010 nasz najwazniejszy dzionek:)
Slub Konkordowy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnesya kandydat

|
Wysłany: Wto 26 Sty 2010, 17:18 Temat postu: nasza data |
|
|
Jeszcze raz Witam:)
Wiecie Cio mam byc zonka 28 sierpnia ale "choinka" juz sie doczekac nie mozemy kiedy to nadejdzie...Czas odliczam co 2 tyg hehe wiem wiem troszka to smieszne ale coz nerwy pomalutku biora gora czy wszystko to co planujemy teraz pomalenku wyjdzie po naszej mysli...
Mam pytanko ma ktos pomysł na ksztalt TORTU tzn nie chce takiego standardowego "3 pietrowy" bo w mojej rodzinie to wszyscy taki mieli a Ja jestem taka jedyna Orginalna dziewczyna ze musze miec cos innego zawsze hehe
Prosze o odpowiedz jesli macie Panie jakiegos pomysla
Pozdrawiam AGNESYA:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
lady.gaga początkujący

|
Wysłany: Sro 27 Sty 2010, 15:36 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich, jestem świeża jeśli chodzi o oczekiwanie na TEN dzień  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
gwiazdka123 początkujący

|
Wysłany: Pon 1 Lut 2010, 16:30 Temat postu: |
|
|
04.06.2011
NASZ WIELKI DZIEŃ _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
wengi88 kandydat

|
Wysłany: Czw 4 Lut 2010, 12:43 Temat postu: |
|
|
my planujemy ślub na 30.04.2011r z jednej strony to tak długo a z drugiej strony tak szybko czas leci  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
wengi88 kandydat

|
Wysłany: Czw 4 Lut 2010, 12:49 Temat postu: |
|
|
p.s zapomniałam poprosić o dopisanie do wykazu:) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Czw 4 Lut 2010, 20:56 Temat postu: |
|
|
dopisałam
lady.gaga, mogłabyś napisać swoją datę ślubu, bym mogła dopisać Cię do wykazu?? nie otwiera mi się Twój suwaczek. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
wengi88 kandydat

|
Wysłany: Nie 7 Lut 2010, 12:57 Temat postu: |
|
|
penelope jak czytałam twoją wypowiedź to tak jak bym słuchała siebie na początku planów ale takich planów tylko pomiędzy mną a moim partnerem. Naszym marzeniem było zorganizowanie wesela w stylu biesiady w sadzie Łukasza dziadków ( piękna spokojna malownicza okolica na uboczu) też pod namiotami a żeby było uroczyście to te namioty miały być takie balowe z parkietem i całą dekoracją. Tą kwestie mam już w małym paluszku drogie strasznie to to nie jest a tym bardziej jeśli cały katering i jedzenie robi ktoś znajomy dla małej ilości osób. Szkoda tylko że w moim przypadku wszystko najpierw legło w gruzach a teraz gdy zdecydowaliśmy się na coś innego okazuje się że opcja pośrednia jest do zrobienia... jednym słowem mętlik!! w tym miejscu muszę pozdrowić moją rodzinkę i chyba wszyscy się domyślą o co chodzi... :/ Ale na pocieszenie samej siebie dodam że za 2h idziemy na pierwsze nauki przedślubne ))) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
penelope uzależniony

|
Wysłany: Nie 7 Lut 2010, 16:46 Temat postu: |
|
|
wengi88 Problem jest w tym, że oboje mamy duuuuże rodziny i dużo znajomych i cały czas się staramy rozkminić, jak to zrobić, żeby miało sens...
A jak masz namiary na miejsce, gdzie można dekoracje takie do namiotu załatwić i w ogóle jakieś rady, to ja poproszę
Jedzenie trzeba będzie chyba przynajmniej częściowo gdzieś zamówić, ale nie wiem, gdzie...
No, zobaczymy. W każdym razie od mojego ostatniego wpisu zmieniło się trochę moje podejście - faktycznie to nie jest aż tak długi czas czekania Zleci szybko. A wcześniej ważniejsze jest kupno mieszkania.
Koniec offtopu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
rybazmarsa88 kandydat

|
Wysłany: Nie 7 Lut 2010, 17:04 Temat postu: |
|
|
My bierzemy ślub 20.08.2011 prosimy o umieszczenie naszej daty w wykazie ślubów _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|