|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
mangorem bywalec

|
Wysłany: Pon 31 Paź 2022, 23:47 Temat postu: |
|
|
| Polecam https://longevitas.pl szczególnie w dobie trucia nas, sztucznego jedzenia i wgl fuj wszystko |
|
| Powrót do góry |
|
 |
odie18 początkujący

|
Wysłany: Wto 1 Lis 2022, 20:54 Temat postu: |
|
|
| Jestem ciekawa, czy czytacie także na Kindlu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ssawayn początkujący

|
Wysłany: Sob 12 Lis 2022, 9:39 Temat postu: |
|
|
Ja w wolnym czasie lubię czytać miejscowe portale dzięki czemu jestem na bieżąco co się dzieje u mnie w okolicy. A jak już ze wszystkim jestem na bieżąco to biorę się za książkę  _________________ Wiadomości Lublin |
|
| Powrót do góry |
|
 |
siorik bywalec

|
Wysłany: Wto 3 Paź 2023, 14:10 Temat postu: |
|
|
| W wolnym czasie najczęściej sięgam po książki, ponieważ uwielbiam zanurzać się w różnych światach i przeżywać przygody razem z bohaterami. Obecnie jestem głęboko wciągnięty w lekturę "Wiry wiatru" autorstwa Wiesława Rybskiego https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/wiry-wiatru/ Ta fascynująca opowieść o intrygach i tajemnicach na morskiej farmie wiatrowej naprawdę trzyma mnie w napięciu. Dla mnie czytanie to doskonały sposób na relaks i odpoczynek od codziennego zgiełku |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arvena uzależniony

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
barksi uzależniony

|
Wysłany: Wto 24 Lut 2026, 15:08 Temat postu: |
|
|
| Ostatnio w wolnym czasie sięgnąłem po książkę "Podstawy prognozowania generacji z OZE" https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/podstawy-prognozowania-generacji-z-oze-oze-python-ai-ml/ Dąbrowskiego Jakuba. To całkiem ciekawa lektura, bo pokazuje, jak przewidywać produkcję energii z wiatru i słońca przy pomocy Pythona i prostych narzędzi AI. Fajnie się wciągnąć w coś praktycznego i jednocześnie rozwijającego, zamiast tylko przewijać telefon w wolnym czasie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
uzka uzależniony

|
Wysłany: Pią 6 Mar 2026, 12:43 Temat postu: |
|
|
| W wolnym czasie najczęściej sięgam po jakąś książkę, bo to dla mnie najlepszy sposób na oderwanie się od codzienności. Ostatnio skończyłem „Niezwykła historia pewnego teleturnieju, która mogła wydarzyć się naprawdę”- Totalnie wyniszczony i przyznam, że mnie zaskoczyła. Zaczyna się dość lekko, ale im dalej, tym bardziej wciąga i człowiek zaczyna się zastanawiać, ile w tym wszystkim mogłoby być prawdy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|