Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Co czytacie w wolnym czasie?
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mangorem
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 31 Paź 2022, 23:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam https://longevitas.pl szczególnie w dobie trucia nas, sztucznego jedzenia i wgl fuj wszystko
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
odie18
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 1 Lis 2022, 20:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem ciekawa, czy czytacie także na Kindlu.
Powrót do góry
ssawayn
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 12 Lis 2022, 9:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja w wolnym czasie lubię czytać miejscowe portale dzięki czemu jestem na bieżąco co się dzieje u mnie w okolicy. A jak już ze wszystkim jestem na bieżąco to biorę się za książkę uśmiech
siorik
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 3 Paź 2023, 14:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W wolnym czasie najczęściej sięgam po książki, ponieważ uwielbiam zanurzać się w różnych światach i przeżywać przygody razem z bohaterami. Obecnie jestem głęboko wciągnięty w lekturę "Wiry wiatru" autorstwa Wiesława Rybskiego https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/wiry-wiatru/ Ta fascynująca opowieść o intrygach i tajemnicach na morskiej farmie wiatrowej naprawdę trzyma mnie w napięciu. Dla mnie czytanie to doskonały sposób na relaks i odpoczynek od codziennego zgiełku
Powrót do góry
arvena
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 25 Lis 2023, 12:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo lubię beletrystykę ale chętnie czytam też poradniki i książki na temat zdrowego żywienia, w tym sklepie https://sklep.zwierciadlo.pl/kategoria-produktu/ksiazki/kuchnia-i-diety widziałam ich bardzo dużo, niektóre koniecznie muszę mieć uśmiech
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: