|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| Junsa uzależniony

| 

|  Wysłany: Wto 12 Sie 2025, 7:06    Temat postu: Ceny leków |   |  
				| 
 |  
				| Też macie wrażenie, że w ostatnich latach bardzo wzrosły ceny leków? Wydaje mi się, że DOZ jest najtańszą apteką. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Molly333 bywalec

| 

|  Wysłany: Czw 28 Sie 2025, 9:47    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| W DOZ suplementy i leki kosztują mniej niż w innych aptekach. Dzięki temu mogę zrobić większy zapas, nie przepłacając. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| yours bywalec

| 

|  Wysłany: Sob 30 Sie 2025, 8:04    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Dbając o zdrowie nosa, szukam produktów, które są skuteczne i bezpieczne. Myślę o tym jak działa izotoniczna woda morska, ale nie wiem jeszcze, który wariant będzie najlepszy. Może ktoś z Was już stosował i może coś polecić? Każda rada będzie dla mnie bardzo pomocna. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| lenkaa guru

| 

|  Wysłany: Pon 1 Wrz 2025, 6:09    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Osobiście korzystam z e-recepty jaką można otrzymać na stronie https://www.mamyrecepte.pl/wybierz-lek/grzybiczne-zapalenie-pochwy Takie rozwiązanie jest bardzo wygodne i pozwala zaoszczędzić sporo czasu. Wszystko jest bardzo proste wystarczy tylko zalogować się na stronie i wypełnić bardzo prostą ankietę. Można to zrobić zarówno na komputerze jak i telefonie a po dokonaniu opłaty w kilka chwil otrzymacie ją w wersji elektronicznej. Nie musicie się o nic martwic zostanie zrealizowana w każdej aptece. Polecam |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Bring bywalec

| 

|  Wysłany: Wto 16 Wrz 2025, 0:12    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| No jeśli chodzi o ceny w aptekach, to ja Wam powiem, że doz naprawdę jest świetny, chyba jako jedyna apteka nie podnieśli cen od lat. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| prosta bywalec

| 

|  Wysłany: Sro 17 Wrz 2025, 19:52    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Fraza tania apteka online sugeruje, że można zrobić zakupy w atrakcyjnych cenach, czy mam rację? Jednym z takich miejsc jest Lwie Zdrowie https://www.lwiezdrowie.pl/. Zastanawiam się jednak, czy tanio zawsze oznacza dobrą jakość obsługi. Czy mieliście kiedyś sytuację, że zamówienie zostało zrealizowane z opóźnieniem albo pojawiły się braki w przesyłce? Byłoby ciekawie dowiedzieć się, jak często zdarzają się takie sytuacje. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach