|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Wto 12 Sie 2025, 7:06 Temat postu: Ceny leków |
|
|
Też macie wrażenie, że w ostatnich latach bardzo wzrosły ceny leków? Wydaje mi się, że DOZ jest najtańszą apteką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Molly333 bywalec

|
Wysłany: Czw 28 Sie 2025, 9:47 Temat postu: |
|
|
W DOZ suplementy i leki kosztują mniej niż w innych aptekach. Dzięki temu mogę zrobić większy zapas, nie przepłacając. |
|
Powrót do góry |
|
 |
yours bywalec

|
Wysłany: Sob 30 Sie 2025, 8:04 Temat postu: |
|
|
Dbając o zdrowie nosa, szukam produktów, które są skuteczne i bezpieczne. Myślę o tym jak działa izotoniczna woda morska, ale nie wiem jeszcze, który wariant będzie najlepszy. Może ktoś z Was już stosował i może coś polecić? Każda rada będzie dla mnie bardzo pomocna. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Pon 1 Wrz 2025, 6:09 Temat postu: |
|
|
Osobiście korzystam z e-recepty jaką można otrzymać na stronie https://www.mamyrecepte.pl/wybierz-lek/grzybiczne-zapalenie-pochwy Takie rozwiązanie jest bardzo wygodne i pozwala zaoszczędzić sporo czasu. Wszystko jest bardzo proste wystarczy tylko zalogować się na stronie i wypełnić bardzo prostą ankietę. Można to zrobić zarówno na komputerze jak i telefonie a po dokonaniu opłaty w kilka chwil otrzymacie ją w wersji elektronicznej. Nie musicie się o nic martwic zostanie zrealizowana w każdej aptece. Polecam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|