Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wyposażenie gastronomiczne - nadziewarki, termosy transportowe na żywność

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sania
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 19 Lip 2023, 13:15    Temat postu: Wyposażenie gastronomiczne - nadziewarki, termosy transportowe na żywność Odpowiedz z cytatem

Witam,
Potrzebuję dobrej jakości w zakresie wyposażenia gastronomicznego i przede wszystkim zależy mi na meblach nierdzewnych gastronomicznych, termosach na żywność i nadziewarek do kiełbas. Gdzie mogę takie warianty znaleźć?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Adeks43
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 21 Lip 2023, 14:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Możesz w takim razie sprawdzić ofertę Invest Horeca https://investhoreca.pl/ u których będziecie mogli znaleźć naprawdę dobrej jakości wyposażenie gastronomiczne, zarówno termosy na żywność, mieszarki, nadziewarki, czy też stalowe stoły do efektywnej pracy. Na pewno jak o dane rzeczy dopytasz obsługi to pomogą w wyborze.
Powrót do góry
HaniaMM
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 21 Lip 2023, 14:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno warto będzie właśnie szukać dobrej i zaufanej hurtowni gastronomicznej w której bez problemów dobierzecie poszczególne elementy wyposażenia i na przykład może być Invest Horeca i trzeba przyznać, że wybór jest naprawdę znaczący. Dlatego zajrzyj sobie w wolnej na ich stronę i przekonaj się jak wiele możliwości aktualnie mają w ofercie co do producentów, wydajności i oczywiście samych cen. Najlepiej sobie przeanalizować i wszystko policzyć, aby dopiąć wszystko na ostatni guzik
Powrót do góry
Sania
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 21 Lip 2023, 14:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skoro tak radzicie to bardzo dziękuję za informacje i oczywiście mam nadzieję, że trochę wskazówek jeszcze się pojawi, bo pewnie nie tylko ja skorzystam z informacji.
Powrót do góry
barton.edyth
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 25 Lip 2023, 10:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W wyposażeniu gastronomii nie może zabraknąć również zmywarek gastronomicznych!
Powrót do góry
UrszulaM
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 25 Lip 2023, 12:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do wyboru porządnego wyposażenia gastronomicznego to warto sprawdzić Invest Horeca w której będziecie mogli bez problemów dobrać odpowiednie meble metalowe do przestrzeni kuchennej i na przykład traficie, także na rozwiązania do transportu i przechowywania posiłków. Pozdrawiam!
Powrót do góry
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Sob 19 Sie 2023, 17:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powiem wam, że z moich obserwacji wychodzi, że jak chodzi o wyposażenie gastronomiczne, to śmiało w tym zakresie można polegać na firmie
https://www.gastromania.cz/zmekcovace-vody.html . Oni mają szeroki wybór, atrakcyjne ceny - także jak dla mnie super. Myślę, że firma jest godna uwagi.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: