|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sania uzależniony

|
Wysłany: Sro 19 Lip 2023, 13:15 Temat postu: Wyposażenie gastronomiczne - nadziewarki, termosy transportowe na żywność |
|
|
Witam,
Potrzebuję dobrej jakości w zakresie wyposażenia gastronomicznego i przede wszystkim zależy mi na meblach nierdzewnych gastronomicznych, termosach na żywność i nadziewarek do kiełbas. Gdzie mogę takie warianty znaleźć? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Adeks43 gaduła

|
Wysłany: Pią 21 Lip 2023, 14:47 Temat postu: |
|
|
Możesz w takim razie sprawdzić ofertę Invest Horeca https://investhoreca.pl/ u których będziecie mogli znaleźć naprawdę dobrej jakości wyposażenie gastronomiczne, zarówno termosy na żywność, mieszarki, nadziewarki, czy też stalowe stoły do efektywnej pracy. Na pewno jak o dane rzeczy dopytasz obsługi to pomogą w wyborze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
HaniaMM uzależniony

|
Wysłany: Pią 21 Lip 2023, 14:51 Temat postu: |
|
|
Na pewno warto będzie właśnie szukać dobrej i zaufanej hurtowni gastronomicznej w której bez problemów dobierzecie poszczególne elementy wyposażenia i na przykład może być Invest Horeca i trzeba przyznać, że wybór jest naprawdę znaczący. Dlatego zajrzyj sobie w wolnej na ich stronę i przekonaj się jak wiele możliwości aktualnie mają w ofercie co do producentów, wydajności i oczywiście samych cen. Najlepiej sobie przeanalizować i wszystko policzyć, aby dopiąć wszystko na ostatni guzik |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sania uzależniony

|
Wysłany: Pią 21 Lip 2023, 14:53 Temat postu: |
|
|
Skoro tak radzicie to bardzo dziękuję za informacje i oczywiście mam nadzieję, że trochę wskazówek jeszcze się pojawi, bo pewnie nie tylko ja skorzystam z informacji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
barton.edyth początkujący

|
Wysłany: Wto 25 Lip 2023, 10:26 Temat postu: |
|
|
W wyposażeniu gastronomii nie może zabraknąć również zmywarek gastronomicznych! |
|
Powrót do góry |
|
 |
UrszulaM kandydat

|
Wysłany: Wto 25 Lip 2023, 12:44 Temat postu: |
|
|
Co do wyboru porządnego wyposażenia gastronomicznego to warto sprawdzić Invest Horeca w której będziecie mogli bez problemów dobrać odpowiednie meble metalowe do przestrzeni kuchennej i na przykład traficie, także na rozwiązania do transportu i przechowywania posiłków. Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Sob 19 Sie 2023, 17:36 Temat postu: |
|
|
Powiem wam, że z moich obserwacji wychodzi, że jak chodzi o wyposażenie gastronomiczne, to śmiało w tym zakresie można polegać na firmie
https://www.gastromania.cz/zmekcovace-vody.html . Oni mają szeroki wybór, atrakcyjne ceny - także jak dla mnie super. Myślę, że firma jest godna uwagi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|