Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

zdrowie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 36, 37, 38  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pozostałe tematy rodzinne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 18 Kwi 2023, 16:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli jesteście zainteresowani profesjonalną rehabilitacją, to koniecznie musicie w wolnej chwili sprawdzić Centrum Medyczne Gamma. Znajdziecie ich w Warszawie przy ul. Broniewskiego oraz ul. Bobrowieckiej. Moim zdaniem warto przejrzeć ich ofertę. Nie korzystałem z ich usług, ale opinie mają świetne.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 20 Kwi 2023, 5:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miejscem w którym znajdziecie fachowa pomoc w leczeniu skoliozy jest https://fedmedica.pl/. Ich wiedza i wspaniałe podejście do pacjenta są imponujące. Jestem pewna że pomogą uporać się z tym problemem.
Powrót do góry
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 20 Kwi 2023, 11:40    Temat postu: zdrowie Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się, że warto również wiedzieć jaką funkcję pełni witamina d . Ogólnie sama zastanawiam się nad tym by kupić w najbliższym czasie witaminę D dla siebie i dla mojej całej rodziny, więc może wy mi doradzicie coś odpowiedniego?
Powrót do góry
amandawilk
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 20 Kwi 2023, 12:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak często robicie sobie podstawowe badania? Ostatnio byłam w Prywatnym Centrum Medycznym - https://zdrowyprofil.pl/ na takich badaniach i obiecała sobie, że chociaż raz do roku będę na nie chodzić uśmiech
dalia15
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 21 Kwi 2023, 16:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Regularne badania ginekologiczne to kluczowy element profilaktyki zdrowotnej każdej kobiety. Na stronie https://cmp.med.pl/aktualnosci/2023/04/05/profilaktyczne-badania-ginekologiczne/ znajdziesz informacje na temat najważniejszych badań, jakie powinna wykonywać każda kobieta. Pamiętajmy, że wczesne wykrycie chorób może uratować życie i zapewnić zdrowie.
Powrót do góry
Frania25
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 24 Kwi 2023, 13:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zdrowie to nie tylko regularne badania ale także zdrowe odżywianie i dlatego warto korzystać z oferty produktowej tej firmy https://iwoniczanka.pl/ Oni zapewnią ci najlepszą wodę źródlaną z dostawą do domu i w szklanych opakowaniach dzięki czemu unikniesz mikroplastiku. Na pewno nie zawiodą twoich oczekiwań bo mają także nektary i napoje.
Powrót do góry
deshaun41
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 25 Kwi 2023, 18:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam! Bardzo się cieszę, że trafiłam na ten wątek, ponieważ mam do was pewne pytanie. Czy wiecie może co to jest ormus? Jakie wykazuje właściwości? Będę niezwykle wdzięczna za odpowiedzi.
dalia15
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 27 Kwi 2023, 17:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jestem alergikiem i teraz przeżywam prawdziwy koszmar, wszystko budzi się do życia a wraz z roślinkami moja alergia, jakie macie domowe sposoby na zatoki ? nie chcę się szprycować kroplami bo łatwo można się uzależnić a tego bym nie chciała. Podobno jest wiele ciekawych sposobów na zatoki bez konieczności używania kropel.
Powrót do góry
anianita
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 1 Maj 2023, 3:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O zdrowie dbam, jednak w niektórych przypadkach jak choroby skórne bardzo długo zwlekam z wizytą u specjalistów i to był błąd. Na basenie nabyłam grzybicę stóp i zamiast od razu wybrać się do podologa, to stosowałam na próżno specyfiki, które miały pomóc, a niestety takiego efektu nie było. Dopiero na wizycie dobry podolog podkarpackie przepisał odpowiednie antybiotyki i udało się pozbyć tego schorzenia. Przez zwłokę leczenie trwało ponad miesiąc, bo grzybica się rozwinęła, ale na szczęście się udało. Następnym razem nie będę tak długo zwlekać z wizytą.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 4 Maj 2023, 9:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Firmą zajmującą się technologią diabetologiczną, której celem jest dostarczanie rozwiązań pomagających osobom z cukrzycą jest https://www.phchd.com/global
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pozostałe tematy rodzinne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 36, 37, 38  Następny
Strona 25 z 38

Skocz do: