Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

zdrowie
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 42, 43, 44  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pozostałe tematy rodzinne
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jezyk
maniak
maniak

PostPosted: Tue 18 Apr 2023, 16:41    Post subject: Reply with quote

Jeżeli jesteście zainteresowani profesjonalną rehabilitacją, to koniecznie musicie w wolnej chwili sprawdzić Centrum Medyczne Gamma. Znajdziecie ich w Warszawie przy ul. Broniewskiego oraz ul. Bobrowieckiej. Moim zdaniem warto przejrzeć ich ofertę. Nie korzystałem z ich usług, ale opinie mają świetne.
Back to top
View user's profile Send private message
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Thu 20 Apr 2023, 5:59    Post subject: Reply with quote

Miejscem w którym znajdziecie fachowa pomoc w leczeniu skoliozy jest https://fedmedica.pl/. Ich wiedza i wspaniałe podejście do pacjenta są imponujące. Jestem pewna że pomogą uporać się z tym problemem.
Back to top
andżelisia1
maniak
maniak

PostPosted: Thu 20 Apr 2023, 11:40    Post subject: zdrowie Reply with quote

Wydaje mi się, że warto również wiedzieć jaką funkcję pełni witamina d . Ogólnie sama zastanawiam się nad tym by kupić w najbliższym czasie witaminę D dla siebie i dla mojej całej rodziny, więc może wy mi doradzicie coś odpowiedniego?
Back to top
amandawilk
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 20 Apr 2023, 12:02    Post subject: Reply with quote

Jak często robicie sobie podstawowe badania? Ostatnio byłam w Prywatnym Centrum Medycznym - https://zdrowyprofil.pl/ na takich badaniach i obiecała sobie, że chociaż raz do roku będę na nie chodzić uśmiech
dalia15
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 21 Apr 2023, 16:53    Post subject: Reply with quote

Regularne badania ginekologiczne to kluczowy element profilaktyki zdrowotnej każdej kobiety. Na stronie https://cmp.med.pl/aktualnosci/2023/04/05/profilaktyczne-badania-ginekologiczne/ znajdziesz informacje na temat najważniejszych badań, jakie powinna wykonywać każda kobieta. Pamiętajmy, że wczesne wykrycie chorób może uratować życie i zapewnić zdrowie.
Back to top
Frania25
maniak
maniak

PostPosted: Mon 24 Apr 2023, 13:42    Post subject: Reply with quote

Zdrowie to nie tylko regularne badania ale także zdrowe odżywianie i dlatego warto korzystać z oferty produktowej tej firmy https://iwoniczanka.pl/ Oni zapewnią ci najlepszą wodę źródlaną z dostawą do domu i w szklanych opakowaniach dzięki czemu unikniesz mikroplastiku. Na pewno nie zawiodą twoich oczekiwań bo mają także nektary i napoje.
Back to top
deshaun41
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 25 Apr 2023, 18:12    Post subject: Reply with quote

Witam! Bardzo się cieszę, że trafiłam na ten wątek, ponieważ mam do was pewne pytanie. Czy wiecie może co to jest ormus? Jakie wykazuje właściwości? Będę niezwykle wdzięczna za odpowiedzi.
dalia15
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 27 Apr 2023, 17:16    Post subject: Reply with quote

Ja jestem alergikiem i teraz przeżywam prawdziwy koszmar, wszystko budzi się do życia a wraz z roślinkami moja alergia, jakie macie domowe sposoby na zatoki ? nie chcę się szprycować kroplami bo łatwo można się uzależnić a tego bym nie chciała. Podobno jest wiele ciekawych sposobów na zatoki bez konieczności używania kropel.
Back to top
anianita
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 1 May 2023, 3:50    Post subject: Reply with quote

O zdrowie dbam, jednak w niektórych przypadkach jak choroby skórne bardzo długo zwlekam z wizytą u specjalistów i to był błąd. Na basenie nabyłam grzybicę stóp i zamiast od razu wybrać się do podologa, to stosowałam na próżno specyfiki, które miały pomóc, a niestety takiego efektu nie było. Dopiero na wizycie dobry podolog podkarpackie przepisał odpowiednie antybiotyki i udało się pozbyć tego schorzenia. Przez zwłokę leczenie trwało ponad miesiąc, bo grzybica się rozwinęła, ale na szczęście się udało. Następnym razem nie będę tak długo zwlekać z wizytą.
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Thu 4 May 2023, 9:40    Post subject: Reply with quote

Firmą zajmującą się technologią diabetologiczną, której celem jest dostarczanie rozwiązań pomagających osobom z cukrzycą jest https://www.phchd.com/global
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pozostałe tematy rodzinne All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 42, 43, 44  Next
Page 25 of 44

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce