Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

dezynfekcja

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tomek.michalowski321
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 22 Paź 2021, 12:46    Temat postu: dezynfekcja Odpowiedz z cytatem

W ostatnim czasie zdecydowałem się skorzystać z usług firmy, która pozwoliła uporać mi się z kłopotem. Samemu bym sobie nie dał rady. Byłem bardzo zadowolony z prędkości realizacji. Kompetentna ekipa uprościła mi sprawę. Zatem mogę zarekomendować Wam usługi dezynfekcja UV-C .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 23 Gru 2021, 12:06    Temat postu: sprzątanie Odpowiedz z cytatem

My właśnie jakiś czas temu skorzystaliśmy z oferty jaką jest sprzątanie i dezynfekcja po zgonie. Wybraliśmy firmę sprzataniepozgonie.com . Z wielkim zaangażowaniem podeszli do całej sprawy, a mieszkanie zostało idealnie wysprzątane.
Powrót do góry
klarka12
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 13 Gru 2022, 22:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z doświadczenia moich znajomych mogę wam polecić firmę DDD usługi . Jeżeli macie jakiekolwiek problemy związane ze szkodnikami, owadami lub po prostu potrzebujecie dezynfekcji, to koniecznie odwiedźcie ichniejszą stronkę, aby zapoznać się ze szczegółami.
Powrót do góry
Gabryskka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 25 Sty 2023, 11:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do dezynfekcji powierzchni są bardzo dobre środki jak https://norenco.pl/52,koncentrat-do-mycia-i-dezynfekcji-powierzchni-sanicid-koncentrat-5l.html Moim zdaniem warto się w nie zaopatrzyć i nawet regularnie stosować
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Sro 1 Lut 2023, 12:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Firmą fachowo zajmująca się dezynfekcją wszelkiego rodzaju pomieszczeń magazynowych, biurowych oraz mieszkalnych jest https://insiemepolska.pl/. Szczerze polecam ich usługi. Są profesjonalistami w tym co robią.
Powrót do góry
Marika22
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 18 Sie 2023, 10:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakie są mniej więcej ceny za takie usługi? Zastanawiam się czy nie skorzystać. Mam ostatnio bardzo dużo na głowie i nie nadążam ze sprzątaniem. Zamówiłam już potrzebne produkty w http://www.stocker.com.pl/32-chemia-gospodarcza. Ponoć to najlepsza chemia gospodarcza hurtownia warszawa. Gdzie szukacie osób, które chciałaby sobie dorobić?
Powrót do góry
klarka12
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 30 Sie 2023, 5:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szczerze mówiąc, myślę, że moje mieszkanie również mogłoby skorzystać z ozonowania. Chcę pozbyć się wszystkich alergenów, wirusów, roztoczy i bakterii, a słyszałem, że ozonoterapia może pomóc. Mój znajomy korzystał z usług Airozone i powiedział, że był bardzo zadowolony z szybkiej, rzetelnej, bezproblemowej usługi, a w domu był przyjemny zapach tuż po
Powrót do góry
petuszka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 15 Wrz 2023, 14:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To podobno bardzo dobrze się sprawdza do dezynfekcji - https://www.izdrowiej.pl/chloryn-sodu-mms
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Sro 27 Wrz 2023, 8:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Firmą fachowo zajmująca się sprzątaniem, ozonowaniem i dezynfekcją wszelkiego rodzaju pomieszczeń magazynowych, biurowych oraz mieszkalnych jest https://insiemepolska.pl/ Szczerze polecam ich usługi. Są profesjonalistami w tym co robią.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: