Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tomek.michalowski321 początkujący

|
Wysłany: Pią 22 Paź 2021, 12:46 Temat postu: dezynfekcja |
|
|
W ostatnim czasie zdecydowałem się skorzystać z usług firmy, która pozwoliła uporać mi się z kłopotem. Samemu bym sobie nie dał rady. Byłem bardzo zadowolony z prędkości realizacji. Kompetentna ekipa uprościła mi sprawę. Zatem mogę zarekomendować Wam usługi dezynfekcja UV-C . |
|
Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Czw 23 Gru 2021, 12:06 Temat postu: sprzątanie |
|
|
My właśnie jakiś czas temu skorzystaliśmy z oferty jaką jest sprzątanie i dezynfekcja po zgonie. Wybraliśmy firmę sprzataniepozgonie.com . Z wielkim zaangażowaniem podeszli do całej sprawy, a mieszkanie zostało idealnie wysprzątane. |
|
Powrót do góry |
|
 |
klarka12 maniak

|
Wysłany: Wto 13 Gru 2022, 22:57 Temat postu: |
|
|
Z doświadczenia moich znajomych mogę wam polecić firmę DDD usługi . Jeżeli macie jakiekolwiek problemy związane ze szkodnikami, owadami lub po prostu potrzebujecie dezynfekcji, to koniecznie odwiedźcie ichniejszą stronkę, aby zapoznać się ze szczegółami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gabryskka gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Sro 1 Lut 2023, 12:39 Temat postu: |
|
|
Firmą fachowo zajmująca się dezynfekcją wszelkiego rodzaju pomieszczeń magazynowych, biurowych oraz mieszkalnych jest https://insiemepolska.pl/. Szczerze polecam ich usługi. Są profesjonalistami w tym co robią. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marika22 gaduła

|
Wysłany: Pią 18 Sie 2023, 10:41 Temat postu: |
|
|
Jakie są mniej więcej ceny za takie usługi? Zastanawiam się czy nie skorzystać. Mam ostatnio bardzo dużo na głowie i nie nadążam ze sprzątaniem. Zamówiłam już potrzebne produkty w http://www.stocker.com.pl/32-chemia-gospodarcza. Ponoć to najlepsza chemia gospodarcza hurtownia warszawa. Gdzie szukacie osób, które chciałaby sobie dorobić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
klarka12 maniak

|
Wysłany: Sro 30 Sie 2023, 5:24 Temat postu: |
|
|
Szczerze mówiąc, myślę, że moje mieszkanie również mogłoby skorzystać z ozonowania. Chcę pozbyć się wszystkich alergenów, wirusów, roztoczy i bakterii, a słyszałem, że ozonoterapia może pomóc. Mój znajomy korzystał z usług Airozone i powiedział, że był bardzo zadowolony z szybkiej, rzetelnej, bezproblemowej usługi, a w domu był przyjemny zapach tuż po |
|
Powrót do góry |
|
 |
petuszka kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Sro 27 Wrz 2023, 8:26 Temat postu: |
|
|
Firmą fachowo zajmująca się sprzątaniem, ozonowaniem i dezynfekcją wszelkiego rodzaju pomieszczeń magazynowych, biurowych oraz mieszkalnych jest https://insiemepolska.pl/ Szczerze polecam ich usługi. Są profesjonalistami w tym co robią. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|