Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Kosmetyki naturalne
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
siorik
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 21 Jul 2022, 22:02    Post subject: Reply with quote

Słyszałyście może o ampułkach Melanotan? Zupełnie nowy sposób na pięknie opaloną skórę zupełnie bezpieczny dla naszego zdrowia. Zerknijcie na stronę https://melanotan.biz/ i poczytajcie. Mnie bardzo zaciekawił temat i sama postanowiłam wypróbować. Na razie jestem bardzo zadowolona z efektów.
Back to top
View user's profile Send private message
Klarysynka
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 2 Sep 2022, 9:45    Post subject: Reply with quote

Od jakiegoś czasu używam naturalnych kosmetyków oraz naturalnych produktów czystości do domu. Teraz nie jest problem już z ich zakupem, jak to było jeszcze parę lat temu. Mam sprawdzoną drogerię online Szklany Składziki - https://szklanyskladzik.pl/, gdzie jest duży wybór i naturalnych kosmetyków od różnych polskich niewielkich producentów, dbających o jakość swoich produktów, a także środki do domu, kosmetyki dla zwierząt, akcesoria w duchu zero waste. Sklep ma ogromny wybór, wszystkie produkty świetnie opisane - skład, działanie - od razu wiadomo co się wybiera.
Back to top
Bring
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 13 Oct 2022, 9:43    Post subject: Reply with quote

Jeśli chodzi o kosmetyki z dobrym składem, to polecam Wam wybrać się do DOZu - na pewno macie w okolicy tę aptekę, a oni mają nowocześnie wyposażone zaplecze do wykonywania takich produktów. Ja korzystam z tej możliwości, farmaceutka wykonuje dla mnie balsamy do ciała, świetnie się sprawdzają przy mojej suchej skórze.
Back to top
Gabryskka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 29 Dec 2022, 9:55    Post subject: Reply with quote

Ja się ostatnio bardzo miło zaskoczyłam bo na https://tanexpert24.pl/ znalazłam naturalne i wegańskie samoopalacze uśmiech a do tego bardzo ładny efekt dają. Najlepsze jakie w ogóle miałam okazję używać
Back to top
Junsa
maniak
maniak

PostPosted: Sat 14 Jan 2023, 21:32    Post subject: Reply with quote

Bring wrote:
Jeśli chodzi o kosmetyki z dobrym składem, to polecam Wam wybrać się do DOZu - na pewno macie w okolicy tę aptekę, a oni mają nowocześnie wyposażone zaplecze do wykonywania takich produktów. Ja korzystam z tej możliwości, farmaceutka wykonuje dla mnie balsamy do ciała, świetnie się sprawdzają przy mojej suchej skórze.

Słyszałam już, że w dozie mają nowocześnie wyposażone zaplecze do wykonywania takich produktów. Możesz powiedzieć jak długo trzeba u nich czekać na wykonanie takiego produktu?
Back to top
Sania
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sun 15 Jan 2023, 12:53    Post subject: Reply with quote

Jak widać, jednak coraz więcej kobiet zwraca uwagę na to, aby kosmetyki jakich używają miały naturalny i ekologiczny skład. Dlatego jak zauważasz niechciane zmiany na swojej twarzy to może w takim razie rozważyć zabieg kosmetyczny wykorzystując do tego na przykład krem odmładzający CITISIME 24 dla cery która jest pozbawiona witalności, wymagająca regeneracji i dotlenienia.
Back to top
niepoprawny
maniak
maniak

PostPosted: Sun 15 Jan 2023, 18:41    Post subject: Reply with quote

Jeśli poszukujesz kosmetyków naturalnych, zwróć uwagę na markę Herbapol Polana - powinna Cię zadowolić. Jej kosmetyki są naturalne i niedrogie, a do tego bardzo skuteczne. Wspaniałe połączenie!
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Tue 17 Jan 2023, 19:22    Post subject: Reply with quote

Bardzo dobrą ofertę naturalnych kosmetyków posiada Polska firma https://soppocosmetics.com/. Dzięki wieloletniej pracy, doświadczeniu i stawianiu na najwyższej jakości surowce roślinne stworzyli serię która w swoim składzie posiada tylko to co daje natura i nie testują produktów na zwierzętach. Dla wielu osób już są one niezwykłe a ja sama kierując się pozytywnymi recenzjami skusiłam się na zakup kilku dla siebie. Przyznam szczerze że efekty są rewelacyjne. Nie pamiętam kiedy moja cera wyglądała tak delikatnie i promiennie ja teraz. Warto z nich korzystać ponieważ ich działanie jest widoczne i zauważalne przez innych.
Back to top
Hanka87
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 18 Jan 2023, 10:02    Post subject: Reply with quote

Teraz jest ogromny wybór kosmetyków naturalnych. Ja testowałam kilka rodzajów i najlepsze dla mnie są kosmetyki Spa Cyelon. Najważniejsze, że nie zawierają one parabenów, alkoholu i siarczanów. Są wykonane z wysokiej jakości naturalnych składników, bezpieczne nawet dla wrażliwej skóry. Kupuje je w sklepie online https://spa-ceylon.pl/. Najbardziej lubię serie Aloes - szampon do włosów, żel pod prysznic, mgiełkę i odżywkę i jestem z nich bardzo zadowolona.
Back to top
Bring
gaduła
gaduła

PostPosted: Mon 13 Feb 2023, 22:32    Post subject: Reply with quote

Junsa wrote:
Bring wrote:

Słyszałam już, że w dozie mają nowocześnie wyposażone zaplecze do wykonywania takich produktów. Możesz powiedzieć jak długo trzeba u nich czekać na wykonanie takiego produktu?

Zazwyczaj mam do odbioru w dozie zamówiony produkt już następnego dnia uśmiech
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 3 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce