|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
siorik bywalec

|
Wysłany: Czw 21 Lip 2022, 22:02 Temat postu: |
|
|
Słyszałyście może o ampułkach Melanotan? Zupełnie nowy sposób na pięknie opaloną skórę zupełnie bezpieczny dla naszego zdrowia. Zerknijcie na stronę https://melanotan.biz/ i poczytajcie. Mnie bardzo zaciekawił temat i sama postanowiłam wypróbować. Na razie jestem bardzo zadowolona z efektów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klarysynka kandydat

|
Wysłany: Pią 2 Wrz 2022, 9:45 Temat postu: |
|
|
Od jakiegoś czasu używam naturalnych kosmetyków oraz naturalnych produktów czystości do domu. Teraz nie jest problem już z ich zakupem, jak to było jeszcze parę lat temu. Mam sprawdzoną drogerię online Szklany Składziki - https://szklanyskladzik.pl/, gdzie jest duży wybór i naturalnych kosmetyków od różnych polskich niewielkich producentów, dbających o jakość swoich produktów, a także środki do domu, kosmetyki dla zwierząt, akcesoria w duchu zero waste. Sklep ma ogromny wybór, wszystkie produkty świetnie opisane - skład, działanie - od razu wiadomo co się wybiera. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bring bywalec

|
Wysłany: Czw 13 Paź 2022, 9:43 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o kosmetyki z dobrym składem, to polecam Wam wybrać się do DOZu - na pewno macie w okolicy tę aptekę, a oni mają nowocześnie wyposażone zaplecze do wykonywania takich produktów. Ja korzystam z tej możliwości, farmaceutka wykonuje dla mnie balsamy do ciała, świetnie się sprawdzają przy mojej suchej skórze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gabryskka gaduła

|
Wysłany: Czw 29 Gru 2022, 9:55 Temat postu: |
|
|
Ja się ostatnio bardzo miło zaskoczyłam bo na https://tanexpert24.pl/ znalazłam naturalne i wegańskie samoopalacze a do tego bardzo ładny efekt dają. Najlepsze jakie w ogóle miałam okazję używać |
|
Powrót do góry |
|
 |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Sob 14 Sty 2023, 21:32 Temat postu: |
|
|
Bring napisał: | Jeśli chodzi o kosmetyki z dobrym składem, to polecam Wam wybrać się do DOZu - na pewno macie w okolicy tę aptekę, a oni mają nowocześnie wyposażone zaplecze do wykonywania takich produktów. Ja korzystam z tej możliwości, farmaceutka wykonuje dla mnie balsamy do ciała, świetnie się sprawdzają przy mojej suchej skórze. |
Słyszałam już, że w dozie mają nowocześnie wyposażone zaplecze do wykonywania takich produktów. Możesz powiedzieć jak długo trzeba u nich czekać na wykonanie takiego produktu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sania uzależniony

|
Wysłany: Nie 15 Sty 2023, 12:53 Temat postu: |
|
|
Jak widać, jednak coraz więcej kobiet zwraca uwagę na to, aby kosmetyki jakich używają miały naturalny i ekologiczny skład. Dlatego jak zauważasz niechciane zmiany na swojej twarzy to może w takim razie rozważyć zabieg kosmetyczny wykorzystując do tego na przykład krem odmładzający CITISIME 24 dla cery która jest pozbawiona witalności, wymagająca regeneracji i dotlenienia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
niepoprawny maniak

|
Wysłany: Nie 15 Sty 2023, 18:41 Temat postu: |
|
|
Jeśli poszukujesz kosmetyków naturalnych, zwróć uwagę na markę Herbapol Polana - powinna Cię zadowolić. Jej kosmetyki są naturalne i niedrogie, a do tego bardzo skuteczne. Wspaniałe połączenie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Wto 17 Sty 2023, 19:22 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobrą ofertę naturalnych kosmetyków posiada Polska firma https://soppocosmetics.com/. Dzięki wieloletniej pracy, doświadczeniu i stawianiu na najwyższej jakości surowce roślinne stworzyli serię która w swoim składzie posiada tylko to co daje natura i nie testują produktów na zwierzętach. Dla wielu osób już są one niezwykłe a ja sama kierując się pozytywnymi recenzjami skusiłam się na zakup kilku dla siebie. Przyznam szczerze że efekty są rewelacyjne. Nie pamiętam kiedy moja cera wyglądała tak delikatnie i promiennie ja teraz. Warto z nich korzystać ponieważ ich działanie jest widoczne i zauważalne przez innych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Hanka87 kandydat

|
Wysłany: Sro 18 Sty 2023, 10:02 Temat postu: |
|
|
Teraz jest ogromny wybór kosmetyków naturalnych. Ja testowałam kilka rodzajów i najlepsze dla mnie są kosmetyki Spa Cyelon. Najważniejsze, że nie zawierają one parabenów, alkoholu i siarczanów. Są wykonane z wysokiej jakości naturalnych składników, bezpieczne nawet dla wrażliwej skóry. Kupuje je w sklepie online https://spa-ceylon.pl/. Najbardziej lubię serie Aloes - szampon do włosów, żel pod prysznic, mgiełkę i odżywkę i jestem z nich bardzo zadowolona. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bring bywalec

|
Wysłany: Pon 13 Lut 2023, 22:32 Temat postu: |
|
|
Junsa napisał: | Bring napisał: | Jeśli chodzi o kosmetyki z dobrym składem, to polecam Wam wybrać się do DOZu - na pewno macie w okolicy tę aptekę, a oni mają nowocześnie wyposażone zaplecze do wykonywania takich produktów. Ja korzystam z tej możliwości, farmaceutka wykonuje dla mnie balsamy do ciała, świetnie się sprawdzają przy mojej suchej skórze. |
Słyszałam już, że w dozie mają nowocześnie wyposażone zaplecze do wykonywania takich produktów. Możesz powiedzieć jak długo trzeba u nich czekać na wykonanie takiego produktu? |
Zazwyczaj mam do odbioru w dozie zamówiony produkt już następnego dnia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|