|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bezniku gaduła

|
Wysłany: Pią 23 Wrz 2022, 12:39 Temat postu: Suszarka czy pralko suszarka? |
|
|
Powiedzcie mi, czy ktoś z Was ma może w domu i używa pralko suszarki? Mam dość tego, że w domu stoi cały czas suszarka z praniem i ciągle na niej jest pranie. Jak tylko się je zdejmie - to trafia na nią kolejke i tak w kółko...latem jest ok, bo suszymy pranie na dworze, ale ten okres od września do kwietnia - to tragedia.
Znalazłem tutaj: https://www.ceneo.pl/Pralko_suszarki różne pralko suszarki...ale którą wybrać? I czy to faktycznie dobra opcja? Ubranie wyjęte z niej będzie można od razu schować do szafy, czy jednak trzeba będzie je dosuszyć tak czy siak na suszarce? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pala bywalec

|
Wysłany: Pon 26 Wrz 2022, 7:25 Temat postu: |
|
|
hej, kupno pralko-suszarki to naprawdę świetne rozwiązanie. Wkładasz pranie i wyciągasz suche gotowe do założenia. Nic nie trzeba dosuszać, po prostu ubrania są świeże i suchutkie. Ja mam pralko-suszarkę Samsunga - jest naprawdę dobra, cicha i pojemna. Jeśli będziesz wybierać suszarkę to zwróć uwagę właśnie na pojemność, na klasę oszczędności i ilość obrotów wirówki - bo tymi parametrami sprzęty mogą się znacząco różnić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Pon 26 Wrz 2022, 11:56 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie pralko-suszarka. Urządzenie 2 w 1 super się sprawdza. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fluuksa bywalec

|
Wysłany: Nie 20 Lis 2022, 15:36 Temat postu: |
|
|
O różnych modelach suszarek na pranie możecie poczytać tutaj - http://dekoratorniatv.pl/suszarka-na-pranie-jaki-model-wybrac/ . To zakup na lata więc warto dobrze zaznajomić się z tematem. Teraz dużo wyprzedaży w sklepach będzie więc to dobry czas na zakup. A suszarka do prania w domu to niezbędna sprawa, w mojej ocenie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
niepoprawny maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
klarka12 maniak

|