|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
bezniku gaduła

|
Posted: Fri 23 Sep 2022, 12:39 Post subject: Suszarka czy pralko suszarka? |
|
|
Powiedzcie mi, czy ktoś z Was ma może w domu i używa pralko suszarki? Mam dość tego, że w domu stoi cały czas suszarka z praniem i ciągle na niej jest pranie. Jak tylko się je zdejmie - to trafia na nią kolejke i tak w kółko...latem jest ok, bo suszymy pranie na dworze, ale ten okres od września do kwietnia - to tragedia.
Znalazłem tutaj: https://www.ceneo.pl/Pralko_suszarki różne pralko suszarki...ale którą wybrać? I czy to faktycznie dobra opcja? Ubranie wyjęte z niej będzie można od razu schować do szafy, czy jednak trzeba będzie je dosuszyć tak czy siak na suszarce? |
|
| Back to top |
|
 |
Pala bywalec

|
Posted: Mon 26 Sep 2022, 7:25 Post subject: |
|
|
| hej, kupno pralko-suszarki to naprawdę świetne rozwiązanie. Wkładasz pranie i wyciągasz suche gotowe do założenia. Nic nie trzeba dosuszać, po prostu ubrania są świeże i suchutkie. Ja mam pralko-suszarkę Samsunga - jest naprawdę dobra, cicha i pojemna. Jeśli będziesz wybierać suszarkę to zwróć uwagę właśnie na pojemność, na klasę oszczędności i ilość obrotów wirówki - bo tymi parametrami sprzęty mogą się znacząco różnić. |
|
| Back to top |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Posted: Mon 26 Sep 2022, 11:56 Post subject: |
|
|
| Zdecydowanie pralko-suszarka. Urządzenie 2 w 1 super się sprawdza. |
|
| Back to top |
|
 |
Fluuksa bywalec

|
Posted: Sun 20 Nov 2022, 15:36 Post subject: |
|
|
| O różnych modelach suszarek na pranie możecie poczytać tutaj - http://dekoratorniatv.pl/suszarka-na-pranie-jaki-model-wybrac/ . To zakup na lata więc warto dobrze zaznajomić się z tematem. Teraz dużo wyprzedaży w sklepach będzie więc to dobry czas na zakup. A suszarka do prania w domu to niezbędna sprawa, w mojej ocenie. |
|
| Back to top |
|
 |
niepoprawny maniak

|
|
| Back to top |
|
 |
klarka12 maniak

|
|
| Back to top |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce