Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Suplementy, jakie?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Flow
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 10 Maj 2021, 20:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Większość suplementów po prostu nie działa

---
http://ekostim.pl/firmy/wypromowani,s,11139/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
donavon85
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 12 Maj 2021, 11:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Również zastanawiam się nad odpowiednimi odżywkami.
Powrót do góry
wang
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 13 Maj 2021, 11:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy słyszeliście o tym, czym jest dzięgiel chiński? Jest to azjatyckie zioło, które ma świetne właściwości zdrowotne. Na stronie https://swiatsupli.pl/blog/dziegiel-chinski-dong-quai-stosowanie-i-wlasciwosci/ poczytacie sobie więcej na ten temat.
Powrót do góry
rbeahan
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 19 Maj 2021, 15:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hej wszystkim. Zamierzam zabrać się za odchudzanie. Wiem, że to ciężki etap w życiu ale dam radę. Mam mnóstwo siły i samozaparcia. Jednak czy to tylko wystarczy? Czytałam, że w trakcie kuracji można zastosować jako dodatek produkty wspomagające odchudzanie Sięgając po nie należy pamiętać, że będą skuteczne tylko wtedy, kiedy towarzyszy im zdrowa dieta ograniczająca liczbę spożywanych kalorii oraz regularna aktywność fizyczna. Samo przyjmowanie preparatów spowoduje nie spadek wagi.
Powrót do góry
Kaśkaa23
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 25 Wrz 2021, 20:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pamiętajcie, by suplementy zawsze dobierac typowo pod kątem potrzeb Waszego organizmu. Ja na pewno mogę Wam podpowiedzieć, byście zajrzeli do https://ktomalek.pl/preparaty-zawierajace-magnez/k-69/1 i sprawdzili taki magnez. To może być dla Was bardzo cennym wyborem, szczególnie podczas odchudzania.
Powrót do góry
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 21 Paź 2021, 22:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja właśnie też zaczęłam biegać, ale czuje że czegoś cały czas mi brakuje... Staram się odżywiać zdrowiej, ale myślę czy nie kupić sobie suplementy diety. Ostatnio zauważyłam, że polecane są nawet suple do avon.pl . Czy ktoś z was ma bliższe doświadczenie z nimi?
Powrót do góry
detektyw88
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 31 Paź 2021, 19:50    Temat postu: Re: Suplementy, jakie? Odpowiedz z cytatem

Ja zażywam jedynie sterydy. Poprawiają mi one wydajność na treningach oraz mięśnie szybciej mi rosną. Zamawiam je ze strony https://esterydy.pl/libido/ suplementy też można tam znaleźć.
Powrót do góry
bubbles
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 10 Lis 2021, 14:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o suplementy to od kilku miesięcy używam produktów firmy Natural Pharmaceuticals. Są to na tyle dobre suplementy, że nie mam zamiaru ich zmieniać. Od jakiegoś czasu wziąłem się za siebie, zacząłem się zdrowo odżywiać i ćwiczyć. Suplementy pomagają mi uzupełniać braki w organizmie. Polecam każdemu zadbać o zdrowie, bo to bardzo ważne.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
uzka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 15 Cze 2022, 7:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na rynku jest ich naprawdę sporo i ciężko wybrać coś odpowiedniego. W sumie dla mnie kupienie samych wspomagaczy dużo zajęło, ale na szczęście sklep https://sterydowo.com/ mi dużo doradził.
Powrót do góry
omuller
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 15 Cze 2022, 15:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z jakich suplementów korzystać w ciąży?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: