|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Flow początkujący

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
donavon85 początkujący

|
Wysłany: Sro 12 Maj 2021, 11:51 Temat postu: |
|
|
| Również zastanawiam się nad odpowiednimi odżywkami. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wang maniak

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rbeahan początkujący

|
Wysłany: Sro 19 Maj 2021, 15:26 Temat postu: |
|
|
| Hej wszystkim. Zamierzam zabrać się za odchudzanie. Wiem, że to ciężki etap w życiu ale dam radę. Mam mnóstwo siły i samozaparcia. Jednak czy to tylko wystarczy? Czytałam, że w trakcie kuracji można zastosować jako dodatek produkty wspomagające odchudzanie Sięgając po nie należy pamiętać, że będą skuteczne tylko wtedy, kiedy towarzyszy im zdrowa dieta ograniczająca liczbę spożywanych kalorii oraz regularna aktywność fizyczna. Samo przyjmowanie preparatów spowoduje nie spadek wagi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kaśkaa23 uzależniony

|
Wysłany: Sob 25 Wrz 2021, 20:19 Temat postu: |
|
|
| Pamiętajcie, by suplementy zawsze dobierac typowo pod kątem potrzeb Waszego organizmu. Ja na pewno mogę Wam podpowiedzieć, byście zajrzeli do https://ktomalek.pl/preparaty-zawierajace-magnez/k-69/1 i sprawdzili taki magnez. To może być dla Was bardzo cennym wyborem, szczególnie podczas odchudzania. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Czw 21 Paź 2021, 22:27 Temat postu: |
|
|
| Ja właśnie też zaczęłam biegać, ale czuje że czegoś cały czas mi brakuje... Staram się odżywiać zdrowiej, ale myślę czy nie kupić sobie suplementy diety. Ostatnio zauważyłam, że polecane są nawet suple do avon.pl . Czy ktoś z was ma bliższe doświadczenie z nimi? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
detektyw88 bywalec

|
Wysłany: Nie 31 Paź 2021, 19:50 Temat postu: Re: Suplementy, jakie? |
|
|
| Ja zażywam jedynie sterydy. Poprawiają mi one wydajność na treningach oraz mięśnie szybciej mi rosną. Zamawiam je ze strony https://esterydy.pl/libido/ suplementy też można tam znaleźć. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bubbles kandydat

|
Wysłany: Sro 10 Lis 2021, 14:44 Temat postu: |
|
|
| Jeżeli chodzi o suplementy to od kilku miesięcy używam produktów firmy Natural Pharmaceuticals. Są to na tyle dobre suplementy, że nie mam zamiaru ich zmieniać. Od jakiegoś czasu wziąłem się za siebie, zacząłem się zdrowo odżywiać i ćwiczyć. Suplementy pomagają mi uzupełniać braki w organizmie. Polecam każdemu zadbać o zdrowie, bo to bardzo ważne. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
uzka uzależniony

|
Wysłany: Sro 15 Cze 2022, 7:36 Temat postu: |
|
|
| Na rynku jest ich naprawdę sporo i ciężko wybrać coś odpowiedniego. W sumie dla mnie kupienie samych wspomagaczy dużo zajęło, ale na szczęście sklep https://sterydowo.com/ mi dużo doradził. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
omuller początkujący

|
Wysłany: Sro 15 Cze 2022, 15:04 Temat postu: |
|
|
| Z jakich suplementów korzystać w ciąży? |
|
| Powrót do góry |