Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Fotel biurowy
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Klaudiaaa
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 23 Lip 2021, 8:23    Temat postu: Fotel biurowy Odpowiedz z cytatem

Cześć, szukam wygodnego fotela do mojego biura domowego. Gdyż od jakiegoś czasu częściej jestem w pracy w formie zdalnej, a po przesiedzeniu kilku godzin w moim dotychczasowym fotelu, kręgosłup odmawia mi posłuszeństwa. Przeszukałam kilka stron zwróciłam uwagę na fotele biurowe katowice. Znacie ten sklep? Jakie macie o nim opinie? Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
monika90
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 30 Lip 2021, 7:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A z genesis sobie zobacz, to firma która ma duże doświadczenie na rynku imają produkty naprawdę atrakcyjne cenowo. A jakościowo wypadają moim zdaniem bardzo bardzo dobrze. Nawet lepiej niż niektore drozsze. A z fotelów to na przykład nitro 440 sobie zobacz
Powrót do góry
myrna09
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 23 Wrz 2021, 12:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A co sądzicie o kupnie fotela gamingowego w roli fotela biurowego? Myślę, że takie fotele gracza są o wiele bardziej wygodniejsze niż te tradycyjne fotele biurowe. No a Wy co uważacie? Pozdrawiam! Very Happy
Miroslaw2221
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 24 Wrz 2021, 14:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gdybyś chciał kupić fotel do biura albo do pokoju dziecka to mogę polecić super kolekcje fotel do gabinetu Sa one bardzo dobre bo są bezpieczne dla dziecka. Są one najbardziej chronione, bo maja np. zaokrąglone krawędzie czy system który pozwala do zamocowania szafki do ściany. Polecam bardzo.
Powrót do góry
luisa70
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 7 Maj 2022, 12:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że wybór odpowiedniego fotela jest kluczowy przy wyposażaniu biura. Nie wyobrażam sobie siedzieć ok 8 h dziennie na czymś, co jest totalnie niewygodne. Trzeba dbać o swój kręgosłup i ogólny komfort.
Gosia878
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 13 Maj 2022, 9:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukając przede wszystkim wysokiej jakości wyposażenia biurowego do swojej firmy to ze swojego doświadczenia mogę jak najbardziej polecić Wam, żebyście się skontaktowali również z http://pasazbiurowy.pl/Podstawki-pod-monitor-1346-k u których będziecie mogli liczyć na różnorodne propozycje w zależności od konkretnych potrzeb jeśli chodzi o artykuły biurowe. Fachowe wsparcie i jednocześnie terminowość realizacji, więc jak będzie po wszystkim to koniecznie dajcie znać jak się z tym uporaliście!
Powrót do góry
kamyczek25
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 1 Cze 2022, 6:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tutaj sobie zerknij https://www.elampy.pl/fotele-gamingowe maja fotele gamingowe i takie do pracy biurowej, ja od nich zamawialam i musze przyznac, ze bardzo wygodnie mi sie siedzi, a spedzam przed kompem kilka godzin dziennie
Powrót do góry
klarka12
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 9 Cze 2022, 11:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I jak, udało wam się już znaleźć odpowiedni fotel biurowy? Jeśli nadal zastanawiacie się nad odpowiednim rozwiązaniem, to myślę że skórzane fotele biurowe mogą być dobrym wyborem.
Powrót do góry
qhand
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 10 Cze 2022, 13:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciałabym by fotel wyglądał też ładnie. Niektóre biurowe modele krzeseł wyglądają strasznie Shocked
Powrót do góry
jermaine32
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 14 Cze 2022, 11:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No a mi bardzo się podobają. Pozdrawiam! Very Happy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: