Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Klaudiaaa bywalec

|
Wysłany: Pią 23 Lip 2021, 8:23 Temat postu: Fotel biurowy |
|
|
Cześć, szukam wygodnego fotela do mojego biura domowego. Gdyż od jakiegoś czasu częściej jestem w pracy w formie zdalnej, a po przesiedzeniu kilku godzin w moim dotychczasowym fotelu, kręgosłup odmawia mi posłuszeństwa. Przeszukałam kilka stron zwróciłam uwagę na fotele biurowe katowice. Znacie ten sklep? Jakie macie o nim opinie?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
monika90 gaduła

|
Wysłany: Pią 30 Lip 2021, 7:34 Temat postu: |
|
|
A z genesis sobie zobacz, to firma która ma duże doświadczenie na rynku imają produkty naprawdę atrakcyjne cenowo. A jakościowo wypadają moim zdaniem bardzo bardzo dobrze. Nawet lepiej niż niektore drozsze. A z fotelów to na przykład nitro 440 sobie zobacz |
|
Powrót do góry |
|
 |
myrna09 początkujący

|
Wysłany: Czw 23 Wrz 2021, 12:32 Temat postu: |
|
|
A co sądzicie o kupnie fotela gamingowego w roli fotela biurowego? Myślę, że takie fotele gracza są o wiele bardziej wygodniejsze niż te tradycyjne fotele biurowe. No a Wy co uważacie? Pozdrawiam!  _________________ fotel gracza |
|
Powrót do góry |
|
 |
Miroslaw2221 bywalec

|
Wysłany: Pią 24 Wrz 2021, 14:33 Temat postu: |
|
|
Gdybyś chciał kupić fotel do biura albo do pokoju dziecka to mogę polecić super kolekcje fotel do gabinetu Sa one bardzo dobre bo są bezpieczne dla dziecka. Są one najbardziej chronione, bo maja np. zaokrąglone krawędzie czy system który pozwala do zamocowania szafki do ściany. Polecam bardzo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
luisa70 początkujący

|
Wysłany: Sob 7 Maj 2022, 12:09 Temat postu: |
|
|
Myślę, że wybór odpowiedniego fotela jest kluczowy przy wyposażaniu biura. Nie wyobrażam sobie siedzieć ok 8 h dziennie na czymś, co jest totalnie niewygodne. Trzeba dbać o swój kręgosłup i ogólny komfort. _________________ fotele biurowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gosia878 kandydat

|
Wysłany: Pią 13 Maj 2022, 9:52 Temat postu: |
|
|
Szukając przede wszystkim wysokiej jakości wyposażenia biurowego do swojej firmy to ze swojego doświadczenia mogę jak najbardziej polecić Wam, żebyście się skontaktowali również z http://pasazbiurowy.pl/Podstawki-pod-monitor-1346-k u których będziecie mogli liczyć na różnorodne propozycje w zależności od konkretnych potrzeb jeśli chodzi o artykuły biurowe. Fachowe wsparcie i jednocześnie terminowość realizacji, więc jak będzie po wszystkim to koniecznie dajcie znać jak się z tym uporaliście! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamyczek25 bywalec

|
Wysłany: Sro 1 Cze 2022, 6:36 Temat postu: |
|
|
Tutaj sobie zerknij https://www.elampy.pl/fotele-gamingowe maja fotele gamingowe i takie do pracy biurowej, ja od nich zamawialam i musze przyznac, ze bardzo wygodnie mi sie siedzi, a spedzam przed kompem kilka godzin dziennie |
|
Powrót do góry |
|
 |
klarka12 maniak

|
Wysłany: Czw 9 Cze 2022, 11:15 Temat postu: |
|
|
I jak, udało wam się już znaleźć odpowiedni fotel biurowy? Jeśli nadal zastanawiacie się nad odpowiednim rozwiązaniem, to myślę że skórzane fotele biurowe mogą być dobrym wyborem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
qhand początkujący

|
Wysłany: Pią 10 Cze 2022, 13:22 Temat postu: |
|
|
Chciałabym by fotel wyglądał też ładnie. Niektóre biurowe modele krzeseł wyglądają strasznie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jermaine32 początkujący

|
Wysłany: Wto 14 Cze 2022, 11:18 Temat postu: |
|
|
No a mi bardzo się podobają. Pozdrawiam!  |
|
Powrót do góry |