|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Asia12 kandydat

|
Wysłany: Pią 11 Mar 2022, 11:55 Temat postu: rośliny |
|
|
Hej. Interesują mnie rośliny mięsożerne. Widziałam ofertę sklepu www.roraima.pl, który ma takie w swojej ofercie. Co sądzicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
momu821 początkujący

|
Wysłany: Nie 13 Mar 2022, 15:22 Temat postu: |
|
|
Wygląda spoko, też kiedyś myślałem o zakupie takich roślin, ale chyba nie mam na nie miejsca. Ostatnio na blogu https://cudowny-ogrod.blogspot.com czytałem fajny wpis o tego typu roślinach i mnie bardzo zainteresował. Naprawdę fajne stworzenia, myślę, że w każdym domu by się sprawdziły. |
|
Powrót do góry |
|
 |
westeroswinterfell maniak

|
Wysłany: Pon 23 Maj 2022, 16:37 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem, na ślubie idealnie sprawdziłyby się jakieś piękne ogrody wertykalne i trawy ozdobne. Koniecznie zajrzyjcie sobie na stronę tego sklepu https://sklep.green-designers.pl/kategoria/trawy-ozdobne ponieważ tam można znaleźć kilka ciekawych propozycji w tym zakresie. Na wesele sztuczne rośliny zawsze zdają egzamin. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Czw 26 Maj 2022, 13:20 Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam sukulenty. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Czw 20 Lut 2025, 10:10 Temat postu: |
|
|
Świetnym miejscem oferującym takie produkty jak growkity oraz płynne kultury jest Mykożerca. Asortyment obejmuje m.in. MVP płynne kultury, growkit APE Full Auto, Yeti M2M Full Auto, MVP Full Auto, Nutcracker Full Auto, Mazatapec Full Auto i wiele więcej. To miejsce i zakupy w nim to gwarancja nie tylko wysokiej jakości ale i konkurencyjnej ceny. Dodatkowo na ich stronie z łatwością znajdziecie wszystkie interesujące Was treści i odpowiedzi na nurtujące pytania. Produkty dostępne w sklepie przeznaczone są wyłącznie do badań mikroskopowych. Szczerze polecam ten sklep |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|