Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

rośliny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Asia12
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 11 Mar 2022, 11:55    Temat postu: rośliny Odpowiedz z cytatem

Hej. Interesują mnie rośliny mięsożerne. Widziałam ofertę sklepu www.roraima.pl, który ma takie w swojej ofercie. Co sądzicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
momu821
początkujący
początkujący

PostWysłany: Nie 13 Mar 2022, 15:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wygląda spoko, też kiedyś myślałem o zakupie takich roślin, ale chyba nie mam na nie miejsca. Ostatnio na blogu https://cudowny-ogrod.blogspot.com czytałem fajny wpis o tego typu roślinach i mnie bardzo zainteresował. Naprawdę fajne stworzenia, myślę, że w każdym domu by się sprawdziły.
Powrót do góry
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 23 Maj 2022, 16:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem, na ślubie idealnie sprawdziłyby się jakieś piękne ogrody wertykalne i trawy ozdobne. Koniecznie zajrzyjcie sobie na stronę tego sklepu https://sklep.green-designers.pl/kategoria/trawy-ozdobne ponieważ tam można znaleźć kilka ciekawych propozycji w tym zakresie. Na wesele sztuczne rośliny zawsze zdają egzamin.
Powrót do góry
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 26 Maj 2022, 13:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja uwielbiam sukulenty.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 20 Lut 2025, 10:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Świetnym miejscem oferującym takie produkty jak growkity oraz płynne kultury jest Mykożerca. Asortyment obejmuje m.in. MVP płynne kultury, growkit APE Full Auto, Yeti M2M Full Auto, MVP Full Auto, Nutcracker Full Auto, Mazatapec Full Auto i wiele więcej. To miejsce i zakupy w nim to gwarancja nie tylko wysokiej jakości ale i konkurencyjnej ceny. Dodatkowo na ich stronie z łatwością znajdziecie wszystkie interesujące Was treści i odpowiedzi na nurtujące pytania. Produkty dostępne w sklepie przeznaczone są wyłącznie do badań mikroskopowych. Szczerze polecam ten sklep
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Porady i opinie na tematy różne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: