Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

badania diagnostyczne
Goto page Previous  1, 2, 3  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Tośka001
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 24 Sep 2021, 19:38    Post subject: Reply with quote

alinka212 wrote:
Tośka001 wrote:
@alinka212 już odpowiadam uśmiech Od razu ginekolog mnie uprzedził, że mogą wystąpić jakieś skutki uboczne więc jak miałam nudności, bolał mnie brzuch czy pojawiły się plamienia to nie panikowałam. Po prostu organizm musi się do hormonów przyzwyczaić, nawet do 3 miesięcy.

Rozumiem. Też tak słyszałam, że początki są różne dlatego pytam jak u Ciebie. Zamierzam się wybrać do ginekologa, chciałabym się zabezpieczać na stałe.

Wiesz, każda z nas jest inna i inaczej nawet na te same tabletki będzie reagować. Powiem ci, że mi takie zabezpieczenie dużo dało, nie stresuję się przede wszystkim. Cieszę się, że się zdecydowałam.
Back to top
View user's profile Send private message
alinka212
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 26 Sep 2021, 22:29    Post subject: Reply with quote

Tośka001 wrote:
alinka212 wrote:
Tośka001 wrote:
@alinka212 już odpowiadam uśmiech Od razu ginekolog mnie uprzedził, że mogą wystąpić jakieś skutki uboczne więc jak miałam nudności, bolał mnie brzuch czy pojawiły się plamienia to nie panikowałam. Po prostu organizm musi się do hormonów przyzwyczaić, nawet do 3 miesięcy.

Rozumiem. Też tak słyszałam, że początki są różne dlatego pytam jak u Ciebie. Zamierzam się wybrać do ginekologa, chciałabym się zabezpieczać na stałe.

Wiesz, każda z nas jest inna i inaczej nawet na te same tabletki będzie reagować. Powiem ci, że mi takie zabezpieczenie dużo dało, nie stresuję się przede wszystkim. Cieszę się, że się zdecydowałam.

A możesz powiedzieć jakie ty masz tabletki?
Back to top
Tośka001
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 28 Sep 2021, 17:37    Post subject: Reply with quote

@alinka212 oczywiście, że mogę powiedzieć. Moje tabletki to belara się nazywają. Bierze się je przez 21 dni, a potem 7 przerwy i od nowa.
Back to top
arvena
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 12 Oct 2021, 9:15    Post subject: Reply with quote

Wracając do badań to u mnie wyszło że mam hpv, od razu pobiegłam do apteki po ten https://www.wapteka.pl/papilocare-zel-dopochwowy-7-aplikatorow-po-5-ml-33256,p żel bo słyszałam że jest w stanie usunąć wirusa z okolic szyjki macicy
Back to top
Frania25
maniak
maniak

PostPosted: Sun 24 Oct 2021, 10:26    Post subject: Reply with quote

Jeżeli poszukujesz gabinetu gdzie wykonasz badania USG z różnego zakresu oraz dostaniesz wsparcie lekarzy to odwiedź ten https://www.gabinetusg.com.pl/referencje/ Mają świetną opinię oraz atrakcyjne ceny a najważniejsze to szybki dostęp do usług. Idealne rozwiązanie na dzisiejsze czasy kiedy dostęp do państwowej służby jest ograniczony.
Back to top
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostPosted: Tue 26 Oct 2021, 9:57    Post subject: Reply with quote

Jeżeli interesują was usługi medyczne u pacjenta to koniecznie zajrzyjcie sobie na stronę portalu upacjenta.pl Moim zdaniem, takie badania w domu to świetne rozwiązanie dla osób, które mają problemy z samodzielnym poruszaniem się lub nie są w stanie aktualnie wychodzić z domu. Dajcie znać, jakie wy macie do tego podejście.
Back to top
noya
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 15 Nov 2021, 14:24    Post subject: Reply with quote

Jeśli chodzi o usg to ostatnio miałam nawet takie specjalne - sonovaginografię, które się robi w diagnostyce endometriozy. Mozna się na takie badanie umowić w szpitalu medicover, tam też są najlepsi specjaliści którzy zajmują się leczeniem tej choroby
Back to top
Babcia_Jadzia
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 6 Jan 2022, 14:18    Post subject: Reply with quote

Moja córka dopiero co zaszła w ciążę i od razu zaczęliśmy jej szukać dobrych lekarzy do opieki w tym czasie. Nie tylko lekarza prowadzącego ciążę, ale także lekarza do badań prenatalnych. Umówiła się już do pani doktor Rozmus-Warcholińskiej w Częstochowie. Podobno do dobry lekarz od badań prenatalnych.
Back to top
Zengila12
maniak
maniak

PostPosted: Mon 10 Jan 2022, 22:37    Post subject: Reply with quote

Witam,co sądzicie o pakietach medycznych? Czy waszym zdaniem warto z nich korzystac? Moim zdaniem bardzo,szczegolnie w obecnym czasie,kiedy to atakują nas co chwila nowe odmiany koronawirusa. Co sądzicie o łatwym i szybkim dostępnie do specjalistów https://hms-assistance24.com/morskie-swiadectwo-zdrowia-w-gdyni-i-gdansku,23,pl Czy uwazacie,ze to dobry pomysł? Pozdrawiam.
Back to top
jezyk
maniak
maniak

PostPosted: Thu 6 Apr 2023, 13:57    Post subject: Reply with quote

Muszę przyznać, że sama ostatnio poszukiwałam jakiegoś sprawdzonego gabinetu, w którym oferowaliby biorezonans. Znajoma doradziła mi, że tutaj https://terapie-biorezonans-warszawa.pl/alergie-2/ można liczyć na tego typu badania, więc chyba się z nimi skontaktuję, żeby poznać więcej szczegółów. Dajcie znać, co wy uważacie o tego typu rozwiązaniach.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce