View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Tośka001 kandydat

|
Posted: Fri 24 Sep 2021, 19:38 Post subject: |
|
|
alinka212 wrote: | Tośka001 wrote: | @alinka212 już odpowiadam Od razu ginekolog mnie uprzedził, że mogą wystąpić jakieś skutki uboczne więc jak miałam nudności, bolał mnie brzuch czy pojawiły się plamienia to nie panikowałam. Po prostu organizm musi się do hormonów przyzwyczaić, nawet do 3 miesięcy. |
Rozumiem. Też tak słyszałam, że początki są różne dlatego pytam jak u Ciebie. Zamierzam się wybrać do ginekologa, chciałabym się zabezpieczać na stałe. |
Wiesz, każda z nas jest inna i inaczej nawet na te same tabletki będzie reagować. Powiem ci, że mi takie zabezpieczenie dużo dało, nie stresuję się przede wszystkim. Cieszę się, że się zdecydowałam. |
|
Back to top |
|
 |
alinka212 kandydat

|
Posted: Sun 26 Sep 2021, 22:29 Post subject: |
|
|
Tośka001 wrote: | alinka212 wrote: | Tośka001 wrote: | @alinka212 już odpowiadam Od razu ginekolog mnie uprzedził, że mogą wystąpić jakieś skutki uboczne więc jak miałam nudności, bolał mnie brzuch czy pojawiły się plamienia to nie panikowałam. Po prostu organizm musi się do hormonów przyzwyczaić, nawet do 3 miesięcy. |
Rozumiem. Też tak słyszałam, że początki są różne dlatego pytam jak u Ciebie. Zamierzam się wybrać do ginekologa, chciałabym się zabezpieczać na stałe. |
Wiesz, każda z nas jest inna i inaczej nawet na te same tabletki będzie reagować. Powiem ci, że mi takie zabezpieczenie dużo dało, nie stresuję się przede wszystkim. Cieszę się, że się zdecydowałam. |
A możesz powiedzieć jakie ty masz tabletki? |
|
Back to top |
|
 |
Tośka001 kandydat

|
Posted: Tue 28 Sep 2021, 17:37 Post subject: |
|
|
@alinka212 oczywiście, że mogę powiedzieć. Moje tabletki to belara się nazywają. Bierze się je przez 21 dni, a potem 7 przerwy i od nowa. |
|
Back to top |
|
 |
arvena uzależniony

|
|
Back to top |
|
 |
Frania25 maniak

|
Posted: Sun 24 Oct 2021, 10:26 Post subject: |
|
|
Jeżeli poszukujesz gabinetu gdzie wykonasz badania USG z różnego zakresu oraz dostaniesz wsparcie lekarzy to odwiedź ten https://www.gabinetusg.com.pl/referencje/ Mają świetną opinię oraz atrakcyjne ceny a najważniejsze to szybki dostęp do usług. Idealne rozwiązanie na dzisiejsze czasy kiedy dostęp do państwowej służby jest ograniczony. |
|
Back to top |
|
 |
westeroswinterfell maniak

|
Posted: Tue 26 Oct 2021, 9:57 Post subject: |
|
|
Jeżeli interesują was usługi medyczne u pacjenta to koniecznie zajrzyjcie sobie na stronę portalu upacjenta.pl Moim zdaniem, takie badania w domu to świetne rozwiązanie dla osób, które mają problemy z samodzielnym poruszaniem się lub nie są w stanie aktualnie wychodzić z domu. Dajcie znać, jakie wy macie do tego podejście. |
|
Back to top |
|
 |
noya bywalec

|
Posted: Mon 15 Nov 2021, 14:24 Post subject: |
|
|
Jeśli chodzi o usg to ostatnio miałam nawet takie specjalne - sonovaginografię, które się robi w diagnostyce endometriozy. Mozna się na takie badanie umowić w szpitalu medicover, tam też są najlepsi specjaliści którzy zajmują się leczeniem tej choroby |
|
Back to top |
|
 |
Babcia_Jadzia bywalec

|
Posted: Thu 6 Jan 2022, 14:18 Post subject: |
|
|
Moja córka dopiero co zaszła w ciążę i od razu zaczęliśmy jej szukać dobrych lekarzy do opieki w tym czasie. Nie tylko lekarza prowadzącego ciążę, ale także lekarza do badań prenatalnych. Umówiła się już do pani doktor Rozmus-Warcholińskiej w Częstochowie. Podobno do dobry lekarz od badań prenatalnych. |
|
Back to top |
|
 |
Zengila12 maniak

|
Posted: Mon 10 Jan 2022, 22:37 Post subject: |
|
|
Witam,co sądzicie o pakietach medycznych? Czy waszym zdaniem warto z nich korzystac? Moim zdaniem bardzo,szczegolnie w obecnym czasie,kiedy to atakują nas co chwila nowe odmiany koronawirusa. Co sądzicie o łatwym i szybkim dostępnie do specjalistów https://hms-assistance24.com/morskie-swiadectwo-zdrowia-w-gdyni-i-gdansku,23,pl Czy uwazacie,ze to dobry pomysł? Pozdrawiam. |
|
Back to top |
|
 |
jezyk maniak

|
Posted: Thu 6 Apr 2023, 13:57 Post subject: |
|
|
Muszę przyznać, że sama ostatnio poszukiwałam jakiegoś sprawdzonego gabinetu, w którym oferowaliby biorezonans. Znajoma doradziła mi, że tutaj https://terapie-biorezonans-warszawa.pl/alergie-2/ można liczyć na tego typu badania, więc chyba się z nimi skontaktuję, żeby poznać więcej szczegółów. Dajcie znać, co wy uważacie o tego typu rozwiązaniach. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce