Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

malowanie
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
linak
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 29 Cze 2021, 9:32    Temat postu: malowanie Odpowiedz z cytatem

Cześć, polećcie jakąś firmę, która oferuje malowanie proszkowe
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
gladyce.jakubowski
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 29 Cze 2021, 11:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tam malowałem sam. To nie jest trudne.
Powrót do góry
sowa4
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 15 Sie 2021, 22:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na temat malowania na pewno tutaj https://studiodomu.pl/jak-zamalowac-zacieki-na-suficie-i-scianie-skuteczne-sposoby/ znajdziecie ciekawy artykuł. Dowiecie się tam bowiem w jaki sposób zamalować zacieki na suficie i na ścianie. Macie tam bowiem wskazane naprawdę skuteczne sposoby. Rozejrzyjcie się tam na spokojnie.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Pon 16 Sie 2021, 16:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego nie zwlekaj i kliknij w ten link https://presscontent.pl/artykuly-sponsorowane/
Powrót do góry
mczay
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 5 Gru 2021, 21:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Malowanie nie jest w cale trudne, szczególnie jeśli pracuje się na dobrych materiałach. Ja na pewno muszę ustabilizować podłoże do czego będzie mi potrzebny grunt pod farby ze strony: https://www.dekoratorium.pl/pl/Produkty/Grunty-i-szpachle-do-scian/Grunty-do-scian-pod-farbe/MAGNAT-Grunt/p/000000000091016569 . Marka jest dobra i dobrze znana, więc warto wybrać ją.
Powrót do góry
MichalinaO
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 2 Mar 2022, 19:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli szukacie dobrej białej farby do malowania np. sufitu (ale do ścian też się super nadaje) to polecam śnieżkę eco. Akrylowa, matowa farba, hipoalergiczna - idealna gdy ma się w domu alergika lub osoby wrażliwe. . Nadaje się do prawie wszystkich zapraw, a nawet można nią pomalować tapety z włókna szklanego.
Powrót do góry
Margolcia33
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 6 Mar 2022, 12:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak naprawdę samo malowanie jest bardzo ważne i na pewno również istotne jest to jakich używamy środków do takich prac. Wydaje mi się, że na pewno również warto jest przedtem skorzystać ze środka antygraffiti jeśli mamy zamiar malować powierzchnie zewnętrzne jak np. elewacja.
Powrót do góry
Demi
początkujący
początkujący

PostWysłany: Nie 6 Mar 2022, 22:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na czym polega takie malowanie?
Powrót do góry
Wiera22
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 2 Sie 2022, 19:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o malowanie to nie jest wcale trudna sprawa o ile dobrze się przygotujesz. Wybierz dobrej jakości farbę, przygotuj pomieszczenie które chcesz malować i wykorzystaj pistolet do malowania ścian Myślę że jeśli zastosujesz się do tych zaleceń to malowanie pójdzie ekspresowo.
Powrót do góry
resha
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 9 Wrz 2022, 8:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli planujecie pomalować mieszkanie na nowo, to warto zastanowić się nad wynajęciem agregatu malarskiego. Firma https://intona.pl/ oferuje wypożyczenie takiego sprzętu. Dzięki takiej maszynie remont może pójść znacznie szybciej, a ściany będą dokładnie pokryte.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: