Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
linak gaduła

|
Wysłany: Wto 29 Cze 2021, 9:32 Temat postu: malowanie |
|
|
Cześć, polećcie jakąś firmę, która oferuje malowanie proszkowe |
|
Powrót do góry |
|
 |
gladyce.jakubowski początkujący

|
Wysłany: Wto 29 Cze 2021, 11:07 Temat postu: |
|
|
Ja tam malowałem sam. To nie jest trudne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sowa4 gaduła

|
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Pon 16 Sie 2021, 16:39 Temat postu: |
|
|
Ostatnio na wielu witrynach internetowych ukazało się kilka artykułów na ten temat ale ciężko było znaleźć rzetelne i sensowne informacje... Odwiedziłem kilka stron ale to tutaj najlepiej opisali ten problem dlatego nie zwlekaj i kliknij w ten link https://presscontent.pl/artykuly-sponsorowane/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
mczay maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
MichalinaO bywalec

|
Wysłany: Sro 2 Mar 2022, 19:02 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukacie dobrej białej farby do malowania np. sufitu (ale do ścian też się super nadaje) to polecam śnieżkę eco. Akrylowa, matowa farba, hipoalergiczna - idealna gdy ma się w domu alergika lub osoby wrażliwe. . Nadaje się do prawie wszystkich zapraw, a nawet można nią pomalować tapety z włókna szklanego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Wysłany: Nie 6 Mar 2022, 12:07 Temat postu: |
|
|
Tak naprawdę samo malowanie jest bardzo ważne i na pewno również istotne jest to jakich używamy środków do takich prac. Wydaje mi się, że na pewno również warto jest przedtem skorzystać ze środka antygraffiti jeśli mamy zamiar malować powierzchnie zewnętrzne jak np. elewacja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Demi początkujący

|
Wysłany: Nie 6 Mar 2022, 22:45 Temat postu: |
|
|
Na czym polega takie malowanie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wiera22 uzależniony

|
Wysłany: Wto 2 Sie 2022, 19:39 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o malowanie to nie jest wcale trudna sprawa o ile dobrze się przygotujesz. Wybierz dobrej jakości farbę, przygotuj pomieszczenie które chcesz malować i wykorzystaj pistolet do malowania ścian Myślę że jeśli zastosujesz się do tych zaleceń to malowanie pójdzie ekspresowo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
resha bywalec

|
Wysłany: Pią 9 Wrz 2022, 8:36 Temat postu: |
|
|
Jeśli planujecie pomalować mieszkanie na nowo, to warto zastanowić się nad wynajęciem agregatu malarskiego. Firma https://intona.pl/ oferuje wypożyczenie takiego sprzętu. Dzięki takiej maszynie remont może pójść znacznie szybciej, a ściany będą dokładnie pokryte. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|