Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Żywienie w przedszkolu
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze dzieciaczki
View previous topic :: View next topic  
Author Message
werka091
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 8 Sep 2020, 10:43    Post subject: Żywienie w przedszkolu Reply with quote

Cześć!
Wiecie może jak wygląda sprawa żywienia w przedszkolu? Jest możliwość wynajęcia cateringu? Koleżanka poleca mi https://www.wikt.pl/aktualno%C5%9Bci/155-zywienie-w-przedszkolu-szkole-w-placowkach-zbiorowego-zywienia. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź
Back to top
View user's profile Send private message
ynos89
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 22 Sep 2020, 14:08    Post subject: Reply with quote

Jak my słaliśmy małego do przedszkola, to było menu do wyboru. Nie jakieś rozbudowane, ale kilka opcji było, między innymi wegetariańska. Dostawał głównie domowe posiłki, ziemniaki, mięsko i kompot do picia albo kawa zbożowa. Odpowiedni dobór diety i ostrożność są tutaj wskazane, ponieważ radykalna zmiana sposobu i składu pożywienia może prowadzić do dolegliwości jelitowych takich jak nawet biegunka! Sprawdźcie tutaj https://www.acidolac.pl/brzuszek-i-jelita/co-na-biegunke-lub-wymioty-dieta-dla-dziecka jak można uratować sytuację.
Back to top
larkin.gregg
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 23 Sep 2020, 15:00    Post subject: Reply with quote

Nie każde dziecko przepada za jedzeniem serwowanym w przedszkolu.
Back to top
Solution
maniak
maniak

PostPosted: Mon 12 Oct 2020, 14:40    Post subject: Reply with quote

Moja córka nie znosiła jedzenia w przedszkolu. Była tam uważana za niejadka, a w domu jadła normalnie.
Back to top
werka091
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 8 Apr 2021, 17:08    Post subject: Reply with quote

Bardzo dobrym cateringiem, który dostarcza do przedszkoli i żłobków jest Kanzeon :) Mogę szczerze polecić.
Back to top
rajjagody122
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 23 Apr 2021, 13:49    Post subject: Reply with quote

U nas dostarcza catering Kanzeon, wszystko świeże i pyszne uśmiech
Back to top
werka091
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 8 Jun 2021, 9:01    Post subject: żłobek chorzów Reply with quote

Tam gdzie chodzi mój syn - https://wesolyporanek.pl sami gotują pyszne obiadki. Polecam, to najlepszy żłobek chorzów
Back to top
dariuszdomachowski1
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 14 Jun 2021, 10:21    Post subject: Reply with quote

Najczęściej jedzenie w przedszkolu jest zapewniane przez cateringi wybrane przez przedszkole. Polecam przeczytać artykuł, który dotyczy wysyłania dzieci do przedszkoli http://www.firmabhp.pl/czy-warto-zapisac-dziecko-do-przedszkola/.
Back to top
marianka
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 22 Jun 2021, 12:44    Post subject: Reply with quote

Sposób żywienia dzieci pozostaje wyłącznie w decyzji konkretnego przedszkola. Publiczne przedszkola - tak jest np. w przypadku mojego, oferują posiłki przygotowywane na miejscu przez Panie kucharki, zatrudnione przez przedszkole. Prywatne przedszkola często wybierają catering. Co kto lubi... ja osobiście wolę posiłki gotowane przez przedszkole na miejscu, bo to nie idzie wtedy w taką masówkę. Kiedy przez zakażenie koronawirusem, Panie w kuchni przebywały na kwarantannie, przedszkole przez tydzień żywiło dzieci cateringiem, moje dzieci wracały z przedszkola głodne. Narzekały, że jedzenie było niesmaczne, może tak nam się po prostu trafiło. Może dzieci są przyzwyczajone do innego jedzenia... może. Ja jednak wolę żywienie na miejscu uśmiech
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
asiulka
kandydat
kandydat

PostPosted: Sat 26 Jun 2021, 11:58    Post subject: Reply with quote

U nas w przedszkolu jest catering kanzeon i jestem bardzo zadowolona uśmiech
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze dzieciaczki All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce