| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
werka091 kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
ynos89 kandydat

|
Posted: Tue 22 Sep 2020, 14:08 Post subject: |
|
|
| Jak my słaliśmy małego do przedszkola, to było menu do wyboru. Nie jakieś rozbudowane, ale kilka opcji było, między innymi wegetariańska. Dostawał głównie domowe posiłki, ziemniaki, mięsko i kompot do picia albo kawa zbożowa. Odpowiedni dobór diety i ostrożność są tutaj wskazane, ponieważ radykalna zmiana sposobu i składu pożywienia może prowadzić do dolegliwości jelitowych takich jak nawet biegunka! Sprawdźcie tutaj https://www.acidolac.pl/brzuszek-i-jelita/co-na-biegunke-lub-wymioty-dieta-dla-dziecka jak można uratować sytuację. |
|
| Back to top |
|
 |
larkin.gregg początkujący

|
Posted: Wed 23 Sep 2020, 15:00 Post subject: |
|
|
| Nie każde dziecko przepada za jedzeniem serwowanym w przedszkolu. |
|
| Back to top |
|
 |
Solution maniak

|
Posted: Mon 12 Oct 2020, 14:40 Post subject: |
|
|
| Moja córka nie znosiła jedzenia w przedszkolu. Była tam uważana za niejadka, a w domu jadła normalnie. |
|
| Back to top |
|
 |
werka091 kandydat

|
Posted: Thu 8 Apr 2021, 17:08 Post subject: |
|
|
| Bardzo dobrym cateringiem, który dostarcza do przedszkoli i żłobków jest Kanzeon :) Mogę szczerze polecić. |
|
| Back to top |
|
 |
rajjagody122 kandydat

|
Posted: Fri 23 Apr 2021, 13:49 Post subject: |
|
|
U nas dostarcza catering Kanzeon, wszystko świeże i pyszne  |
|
| Back to top |
|
 |
werka091 kandydat

|
|
| Back to top |
|
 |
dariuszdomachowski1 początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
marianka początkujący

|
Posted: Tue 22 Jun 2021, 12:44 Post subject: |
|
|
Sposób żywienia dzieci pozostaje wyłącznie w decyzji konkretnego przedszkola. Publiczne przedszkola - tak jest np. w przypadku mojego, oferują posiłki przygotowywane na miejscu przez Panie kucharki, zatrudnione przez przedszkole. Prywatne przedszkola często wybierają catering. Co kto lubi... ja osobiście wolę posiłki gotowane przez przedszkole na miejscu, bo to nie idzie wtedy w taką masówkę. Kiedy przez zakażenie koronawirusem, Panie w kuchni przebywały na kwarantannie, przedszkole przez tydzień żywiło dzieci cateringiem, moje dzieci wracały z przedszkola głodne. Narzekały, że jedzenie było niesmaczne, może tak nam się po prostu trafiło. Może dzieci są przyzwyczajone do innego jedzenia... może. Ja jednak wolę żywienie na miejscu  |
|
| Back to top |
|
 |
asiulka kandydat

|
Posted: Sat 26 Jun 2021, 11:58 Post subject: |
|
|
U nas w przedszkolu jest catering kanzeon i jestem bardzo zadowolona  |
|
| Back to top |