Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Synek idzie do przedszkola

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze dzieciaczki
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kczepin12
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 29 May 2020, 9:07    Post subject: Synek idzie do przedszkola Reply with quote

Hej,
Krzyś w końcu idzie do przedszkola! Wybaczcie, ale bardzo cieszę się z tego powodu Very Happy Będzie miał szansę poznać nowe dzieci, a do tego w końcu zacznie się jego proces nauki. Zdecydujemy się raczej na przedszkole katowice. Powinnam powiedzieć, że wręcz na pewno oczko Zachwyciło nas to miejsce, jest bardzo kolorowe, przyjazne dzieciom. Bogaty wachlarz zajęć zwykłych, jak i dodatkowych. Syn będzie mógł grać w piłkę nożną, trenując przy tym. Świetna sprawa. A wy co sądzicie o "Wesołych siódemkach"? Słyszę same pozytywne opinie od innych mam.
Back to top
View user's profile Send private message
Madziulek555
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 28 Jun 2020, 10:56    Post subject: Reply with quote

Jeżeli są tu rodzice ze stolicy, to my z Jasiem serdecznie polecamy wam Tequestę - to przedszkole dwujęzyczne z bogatą ofertą zajęć dodatkowych. Placówka jest bardzo nowoczesna. Maluchy uczą się w kameralnych grupkach co pozytywnie wpływa na ich samopoczucie.
Back to top
megi25
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 17 Sep 2020, 14:43    Post subject: Reply with quote

Dziewczyny, szukałam ostatnio fajnych bucików dla syna i znalazłam ekstra adidasy w sklepie prosport24.pl. Mają tam na prawdę dobre ceny i myślę, że jeszcze u nich zamówię na przykład buty zimowe dziecięce. Warto przeglądać też stronę z wyprzedażą uśmiech
Back to top
larkin.gregg
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 23 Sep 2020, 14:48    Post subject: Reply with quote

Placówka do której uczęszcza mój syn posiada specjalny program zarządzania przedszkolem https://inso.pl . Oprogramowanie dla przedszkoli umożliwia nauczycielowi zautomatyzowanie jego pracy, dzięki czemu więcej czasu może poświęcić na zabawę i edukację swoich podopiecznych. Zarządzanie obecnościami przedszkolaków i utrzymywanie stałego kontaktu z rodzicami swoich podopiecznych, dziennik elektroniczny itd.
Back to top
kankonada
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 8 Dec 2020, 12:57    Post subject: Reply with quote

Pójście dziecka do przedszkola to prawdziwe przeżycie, choć pewnie większe dla rodzica niż samego dziecka oczko
Back to top
anitkaka
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 11 Dec 2020, 11:50    Post subject: Reply with quote

Nasz się bardzo cieszył z przedszkola Skrzaty w chojnicach Very Happy
Back to top
Aniela1
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 17 Dec 2020, 14:31    Post subject: Reply with quote

Mój synek z kolei idzie do szkoły niedługo i chcę mu kupić jakieś wygodne buty sportowe. Na przykład znalazłam taką ciekawą ofertę tutaj https://fashionpolska.pl/buty-sportowe-dla-dzieci/wyprzedaz . Obuwie jest bardzo dobrych producentów i świetnej jakości. W dodatku za tak niskie ceny markowych nigdzie raczej nie znajdę. Co o tym myślicie?
Back to top
Luizka56
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 22 Dec 2020, 2:11    Post subject: Reply with quote

Jeśli poszukujecie dobrego i sprawdzonego przedszkola językowego, to serdecznie polecam Tequestę. Jak na chwilę obecną jesteśmy bardzo zadowoleni z podjętej decyzji, a mała jest wręcz wniebowzięta uśmiech
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze dzieciaczki All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce