| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kczepin12 kandydat

|
Posted: Fri 29 May 2020, 9:07 Post subject: Synek idzie do przedszkola |
|
|
Hej,
Krzyś w końcu idzie do przedszkola! Wybaczcie, ale bardzo cieszę się z tego powodu Będzie miał szansę poznać nowe dzieci, a do tego w końcu zacznie się jego proces nauki. Zdecydujemy się raczej na przedszkole katowice. Powinnam powiedzieć, że wręcz na pewno Zachwyciło nas to miejsce, jest bardzo kolorowe, przyjazne dzieciom. Bogaty wachlarz zajęć zwykłych, jak i dodatkowych. Syn będzie mógł grać w piłkę nożną, trenując przy tym. Świetna sprawa. A wy co sądzicie o "Wesołych siódemkach"? Słyszę same pozytywne opinie od innych mam. |
|
| Back to top |
|
 |
Madziulek555 kandydat

|
Posted: Sun 28 Jun 2020, 10:56 Post subject: |
|
|
| Jeżeli są tu rodzice ze stolicy, to my z Jasiem serdecznie polecamy wam Tequestę - to przedszkole dwujęzyczne z bogatą ofertą zajęć dodatkowych. Placówka jest bardzo nowoczesna. Maluchy uczą się w kameralnych grupkach co pozytywnie wpływa na ich samopoczucie. |
|
| Back to top |
|
 |
megi25 kandydat

|
Posted: Thu 17 Sep 2020, 14:43 Post subject: |
|
|
Dziewczyny, szukałam ostatnio fajnych bucików dla syna i znalazłam ekstra adidasy w sklepie prosport24.pl. Mają tam na prawdę dobre ceny i myślę, że jeszcze u nich zamówię na przykład buty zimowe dziecięce. Warto przeglądać też stronę z wyprzedażą  |
|
| Back to top |
|
 |
larkin.gregg początkujący

|
Posted: Wed 23 Sep 2020, 14:48 Post subject: |
|
|
| Placówka do której uczęszcza mój syn posiada specjalny program zarządzania przedszkolem https://inso.pl . Oprogramowanie dla przedszkoli umożliwia nauczycielowi zautomatyzowanie jego pracy, dzięki czemu więcej czasu może poświęcić na zabawę i edukację swoich podopiecznych. Zarządzanie obecnościami przedszkolaków i utrzymywanie stałego kontaktu z rodzicami swoich podopiecznych, dziennik elektroniczny itd. |
|
| Back to top |
|
 |
kankonada gaduła

|
Posted: Tue 8 Dec 2020, 12:57 Post subject: |
|
|
Pójście dziecka do przedszkola to prawdziwe przeżycie, choć pewnie większe dla rodzica niż samego dziecka  |
|
| Back to top |
|
 |
anitkaka kandydat

|
Posted: Fri 11 Dec 2020, 11:50 Post subject: |
|
|
Nasz się bardzo cieszył z przedszkola Skrzaty w chojnicach  |
|
| Back to top |
|
 |
Aniela1 bywalec

|
Posted: Thu 17 Dec 2020, 14:31 Post subject: |
|
|
| Mój synek z kolei idzie do szkoły niedługo i chcę mu kupić jakieś wygodne buty sportowe. Na przykład znalazłam taką ciekawą ofertę tutaj https://fashionpolska.pl/buty-sportowe-dla-dzieci/wyprzedaz . Obuwie jest bardzo dobrych producentów i świetnej jakości. W dodatku za tak niskie ceny markowych nigdzie raczej nie znajdę. Co o tym myślicie? |
|
| Back to top |
|
 |
Luizka56 bywalec

|
Posted: Tue 22 Dec 2020, 2:11 Post subject: |
|
|
Jeśli poszukujecie dobrego i sprawdzonego przedszkola językowego, to serdecznie polecam Tequestę. Jak na chwilę obecną jesteśmy bardzo zadowoleni z podjętej decyzji, a mała jest wręcz wniebowzięta  |
|
| Back to top |
|
 |
|