Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KaroKaro28 kandydat

|
Wysłany: Wto 5 Lis 2019, 15:05 Temat postu: |
|
|
Przykro mi, mojej mamie bardzo pomógł adwokat kalisz gdyby nie on to prawdopodobnie bym musiała ją utrzymywać |
|
Powrót do góry |
|
 |
Coldi gaduła

|
Wysłany: Czw 12 Gru 2019, 10:20 Temat postu: |
|
|
Wiesz co z tego co wiem to oni się tym chyba nie zajmują ale możesz sprawdzić https://kancelariaprobono.pl/wypadki-przy-pracy/ taka kancelaria pomoże Ci się uporać z problemami z odszkodowaniem z błędami medycyny i tym podobnymi sprawami.
Co do rozwodu to chyba musisz szukać gdzie indziej ale w razie takiego problemu wiesz gdzie się udać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aufderhar.kiara początkujący

|
Wysłany: Czw 12 Gru 2019, 15:51 Temat postu: |
|
|
Ja również jestem przerażona bo mój związek psuje się i to 3 lata po ślubie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lisa.veum początkujący

|
Wysłany: Pią 13 Gru 2019, 10:41 Temat postu: |
|
|
Jak przejść bez rozwód, aby nie było zbytnio długo? Nie chcę mieć dużych strat finansowych oraz zdrowotnych po zakończeniu sprawy sądowej. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. _________________ rozwód bez orzekania o winie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Juleńka bywalec

|
Wysłany: Pon 16 Gru 2019, 21:56 Temat postu: |
|
|
Według mnie warto wynając najpierw odpowiedniego detektywa aby mieć niezbite dowody, dzięki którym uda nam się wygrać sprawę sądową. Doskonale wiem że to sprawa bardzo delikatna , więc warto postawić na profesjonalistów - tu macie namiary na dobre biuro detektywistyczne, które za pomocą legalnych i skutecznych środków pomoga odkryć prawdę |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosalind.dach początkujący

|
|
Powrót do góry |
|
 |
emard.tatum początkujący

|
Wysłany: Pią 27 Gru 2019, 13:33 Temat postu: |
|
|
Jak rozwód przeżyły Wasze dzieci? Tego obawiam się najbardziej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ymckenzie początkujący

|
Wysłany: Sob 28 Gru 2019, 18:36 Temat postu: |
|
|
Trzeba udać się do adwokata, który pomoże z wypełnieniem pozwu i przeprowadzi przez cały proces rozwodowy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
MichalinaO bywalec

|
Wysłany: Sob 4 Sty 2020, 12:15 Temat postu: |
|
|
Jeśli to on cię zdradził i masz na to dowody, to rozwód powinien być z jego winy. Co do opieki nad dziećmi to faktycznie może być problem jeśli on uprze się, żeby walczyć o nie Tobie na złość. Ale może tylko tak Cię straszy? I może wcale mu na opiece nie zależy? W każdym razie warto skorzystać w takiej sytuacji z pomocy dobrego adwokata. Mogę ci polecić kancelarię Radosława Przymuszały - http://adwokatprzymuszala.pl/. Udziela on zdalnych porad, a gdy jest taka potrzeba poleci ci najlepszego adwokata z twojej okolicy, bo współpracuje z najlepszymi kancelariami w całej Polsce. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sylwia300 początkujący

|
Wysłany: Wto 25 Maj 2021, 21:04 Temat postu: |
|
|
Rozwody tą są trudne sprawy... proponuję bardzo dokładanie poszukać dobrego adwokata (sprawdzić opinie przede wszystkim) - ja swojego znalazłam tu https://zaufanyadwokat.pl/cat/rozwody/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
|